CDA digitaal en telefonisch bereikbaar
Uitgegeven op 05-04-2020 om 18:06  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Het Corona virus heeft een grote invloed op ons allemaal. Het belangrijkste is gezond te blijven. De door de Rijksoverheid genomen maatregelen lijken te werken. Het einde is echter nog (lang) niet in zicht. Denk goed om elkaar en uzelf! De maatregelen hebben uiteraard ook gevolgen voor het functioneren van het openbaar bestuur.

Gelet op de aard van de maatregelen is de raadsvergadering en daarmee ook de fractievergadering van het CDA van maart geannuleerd. Nu de maatregelen zijn verlengd en er wetgeving op handen is om als gemeenteraad digitaal besluiten te kunnen nemen, ziet het er naar uit dat zolang fysieke bijeenkomsten zijn verboden de gemeenteraad en de fractie de komende weken/maanden digitaal zal vergaderen.

Digitaal vergaderen maakt uw inbreng lastiger. Zaken die u onder de aandacht wenst te brengen kunt u mailen naar sjaakvriend@hollandskroon.nl. Bellen mag ook, zie de gegevens over de raadsleden van het CDA op de website van de gemeente. Zoals het er nu naar uitziet zal de gemeenteraad op 16 april en 23 april a.s. digitaal vergaderen. De agenda en de stukken komen op de website te staan.
Voor nu is het advies om die website goed te blijven raadplegen.

We hopen met u dat we het virus onder controle krijgen en dat we elkaar over niet al te lange tijd weer persoonlijk kunnen ontmoeten.
Namens de fractie CDA Hollands Kroon, Sjaak Vriend.
(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Occasions
Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Haukes buurtschap op Wieringen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...