Cabaretduo Gien Gehannes naar 't Parochiehuis
Uitgegeven op 08-10-2006 om 17:57  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - De Dörper Activiteiten Sociëteit (D.A.S.) ontvangt op zaterdag 28 oktober cabaretduo Gien Gehannes in dorpshuis ’t Parochiehuis in Hippolytushoef. Hannes Knoin en Cees Oud brengen onder de titel ‘Kassie Koike’ een avondvullend programma vol Westfriese humor.

Hannes Knoin timmert al ruim 20 jaar aan de ‘cabaretweg’. Hij zet graag herkenbare typetjes neer. Zijn sketches zijn actueel, maar ook nostalgisch dankzij het grotdroge sappige Westfries. Cees Oud is een bekende muzikant uit Schoorl en samen brengen zij Hollandse liedjes ten gehore met begeleiding van piano en accordeon. Tussen de showblokken door maakt gast Piet Zee uit Twisk, mentor van de Westfriese humor, zijn opwachting met intermezzo’s.

Kaarten voor de Westfriese cabaretavond kosten € 15,00 en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Snackbar Smultaria in Den Oever, De Marskramer in Hippolytushoef en Spar supermarkt in Westerland. Kaarten kunnen ook iedere donderdagmiddag in dorpshuis ’t Parochiehuis aan de Kerkhofsteeg 4 worden gekocht. Donateurs van de D.A.S. krijgen € 2,50 korting. De cabaretavond begint op 28 oktober om 20.00 uur; de zaal gaat een uur eerder open. Om teleurstelling te voorkomen wordt vanwege de grootte van de zaal aanbevolen tijdig kaarten te kopen.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Dit jaar geen vuurwerk tijdens de jaarwisseling
Goed idee. Geen lawaai, stank en rotzooi op straat.
Slecht idee. Dan wordt alles illegaal, dus veel meer gevaar en leed
Maakt mij niets uit.
Veilig en verantwoord legaal vuurwerk kan toch prima.
  
Occasions
Te koop Fiat 500 1.0 twin air pop 2014
€ 6.990,-

Te koop mitsubishi Space Star
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Aurora Kermis 1977 advertentie Wieringer Courant - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...