Kwart(je) en Trio Triathlon opent inschrijving
Uitgegeven op 11-03-2020 om 17:34  |  link  |  bewaar  |  print

ANNA PAULOWNA - De 38e editie van het Kwart(je) Triathlon Anna Paulowna is op zaterdag 22 augustus. De inschrijving van dit populaire Polderse evenement wordt geopend. Vanaf dinsdag 17 maart om 10.00 uur is het mogelijk om weer in te schrijven.

Deelname aan dit sportieve evenement staat open voor iedereen die wel of geen lid is van een organisatie en ook bedrijven kunnen met bijvoorbeeld een trioteam deelnemen. De afstanden zijn: 1 kilometer zwemmen in open water, 40 kilometer fietsen en 10 kilometer lopen.
Een pittige sportieve prestatie, maar een bijna nog grotere opgave is om op tijd in te schrijven. Vorig jaar was de individuele wedstrijd snel volgeboekt, dus is het raadzaam snel in te schrijven.Sinds 1983 wordt er in Anna Paulowna een Kwart(je) triathlon georganiseerd en 11 jaar later werden daar de trio team(s) aan toegevoegd. De wedstrijd is een recreatief sportief evenement tussen (individuele) triathlon beoefenaars. Ook is het mogelijk om een trio team te vormen, drie personen nemen dan elke een onderdeel voor zijn rekening.

Voor inschrijven of meer informatie ga dan naar de website van het Kwart(je) Triathlon Anna Paulowna: www.triathlonannapaulowna.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Gasthuisweg Den Oever - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...