Matige seizoenstart Succes 2
Uitgegeven op 05-10-2006 om 08:09  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Succes 2 is het seizoen matig begonnen. In de eerste competitiewedstrijden werd het tweemaal 2-2. In beide wedstrijden had er een beter resultaat ingezeten.

Voorafgaand aan het seizoen zag het er nog wel zo goed uit. In drie bekerwedstrijden werd een overtuigende prestatie neergezet. DWOW 2, JVC 2 en WGW 5 waren hiervan de slachtoffers. Tegen het vijfde van WGW was dit natuurlijk niet zon prestatie, maar de goede wedstrijden tegen DWOW en vooral die tegen JVC beloofden veel goeds.

Helaas zette dit zich niet voort in de competitie. Na steeds een goede openingsfase en een redelijk tot goede eerste helft werd het in het verloop van de wedstrijden steeds onnodig weggegeven. Terwijl de wedstrijden vaak al in het eerste half uur beslist hadden kunnen worden. Dat leverde tegen Watervogels en Wieringerwaard in totaal dus maar twee punten op.

Aankomende zondag speelt Succes 2 tegen Succes 3. Door het terugtrekken van diverse tegenstanders uit de competities zitten deze ploegen bij elkaar. In tegenstelling tot het tweede begon het derde wel voortvarend aan deze competitie. Door de veranderingen van het competitieschema speelden zij slechts n wedstrijd. Deze wonnen zij ruim van Watervogels. Inderdaad een ploeg waar het tweede niet van wist te winnen. Een interessant potje dus aanstaande zondag om 11.00 uur aan de Belterlaan.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Dit jaar geen vuurwerk tijdens de jaarwisseling
Goed idee. Geen lawaai, stank en rotzooi op straat.
Slecht idee. Dan wordt alles illegaal, dus veel meer gevaar en leed
Maakt mij niets uit.
Veilig en verantwoord legaal vuurwerk kan toch prima.
  
Occasions
Toyota Prius Hybrid Executive
€ 10.995,-

Toyota Proace 2.0 Cool Comfort ex BTW/BPM
€ 18.995,- (excl. BTW)

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Gezicht vanaf dijk op Stroer Camping - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...