Vis? Ik lust helemaal geen vis...
Uitgegeven op 02-10-2006 om 12:14  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN – Hengelsportvereniging Wieringen ’84 organiseert op zondag 15 oktober het open kampioenschap zeevissen van Noord-Holland aan de Rinkeweelsdijk achter Stroe. Deelname staat open voor individuele hengelaars en korpsen.

Visje, lekker hoorHengelsportvereniging Wieringen staat al jaren garant voor een gezellig open kampioenschap van Noord-Holland. Jaarlijks nemen meer dan honderd hengelaars aan het kampioenschap deel, afkomstig uit geheel Nederland. Er wordt gevist in vakken. Deelnemers mogen vissen met aas naar keuze; alleen zachte krab is niet toegestaan. Vanaf 8.00 uur tot 9.45 uur worden de deelnemerskaarten uitgereikt in hotelcafé De Harmonie, Kerkplein 1, in Hippolytushoef. Daar is na 4 uur hengelen ook de prijsuitreiking. In ieder vak is de eerste prijs € 150,00. Voorts is de prijzentafel gevuld met luxe, huishoudelijke artikelen en natuurlijk vissportartikelen. Handy Fish stelt onder meer drie Shakespeare Navigator zeehengels ter waarde van € 140,00 beschikbaar. Extra bekers zijn er voor de eerste dame en de eerste bij de jeugd. Bovendien kunnen in de verloting na afloop extra prijzen worden gewonnen. Alle deelnemers kunnen tegen een vriendenprijs een heerlijk harinkje happen.

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- per persoon. Korpsen zijn € 10,- extra verschuldigd. Aanmelden is mogelijk tot en met zaterdag 14 oktober. Voor aanmeldingen en inlichtingen kunnen belangstellenden de volgende telefoonnummers bellen: 0227-511735, 0227-592429 of 0227-593230. Aanmelden per e-mail kan bij info@hsvwieringen.nl. Informatie is ook te vinden op de website van Hengelsportvereniging Wieringen, www.hsvwieringen.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Dit jaar geen vuurwerk tijdens de jaarwisseling
Goed idee. Geen lawaai, stank en rotzooi op straat.
Slecht idee. Dan wordt alles illegaal, dus veel meer gevaar en leed
Maakt mij niets uit.
Veilig en verantwoord legaal vuurwerk kan toch prima.
  
Occasions
Te koop Fiat 500 1.0 twin air pop 2014
€ 6.990,-

Toyota Proace 2.0 Cool Comfort ex BTW/BPM
€ 18.995,- (excl. BTW)

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Kroonprins voor oosterlanderschool - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...