Pieter Mulder terug op het oude nest
Uitgegeven op 29-02-2020 om 22:04  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Na een afwezigheid van 4 jaar is voetbalvereniging Succes verheugd en trots te kunnen melden dat Pieter Mulder per volgend seizoen weer de blauw zwarte kleuren van Succes gaat verdedigen.

Pieter debuteerde in Succes 1 op zijn 15e, vervolgens speelde hij twee seizoen in het eerste en viel al snel op in de regio als bovengemiddeld getalenteerde voetballer.
Na twee seizoenen wilde Pieter kijken of hij het op een hoger niveau ook aankon en koos ervoor om bij ZAP te gaan voetballen.
Dit ging goed en er zat nog meer in het vat. Waardoor hij na twee jaar Breezand naar Hollandia in Hoorn verhuisde. Daar bleef hij uiteindelijk 1 seizoen.
Pieter kreeg een aanbieding om in Friesland bij een zaterdag 3e divisionist te gaan voetballen, die kans kon hij niet laten schieten. Hij tekende bij ONS uit Sneek.
Dit seizoen viel tegen. Pieter verloor het plezier in het voetballen en besloot per januari zijn contract in te leveren.


vlnr: Stephan de Vries (bestuurslid technische zaken vv Succes), Pieter Mulder (met shirt nummer 8 waar hij in speelde van zijn 15e tot zijn 17e) en Patrick Mulder (voorzitter v.v. Succes)

Om het plezier in het spelletje terug te vinden en meer tijd over te houden voor zijn werk en andere dingen naast het voetbal, heeft Pieter na een goed gesprek ervoor gekozen om terug naar de roots te gaan en bij zijn club Succes te gaan voetballen.
Hij wil samen met de rest van de getalenteerde selectie iets moois neerzetten op Wieringen.

Patrick Mulder, voorzitter v.v. Succes, en de technische staf wensen Pieter heel veel succes en plezier!
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Supermarkt - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...