Kwik en Kwak, twee leuke caviazusjes
Uitgegeven op 17-02-2020 om 13:22  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - Kwik en Kwak zijn twee leuke caviameisjes, zusjes met geboortedatum: 02-02-2019. Voor zover wij weten is er nooit een Kwek geweest. De dames zijn op jonge leeftijd in huis gekomen en hebben altijd samengewoond.

Aangezien cavia's sociale dieren zijn en dit een leuk setje is, gaan ze ook alleen samen geplaatst worden. Reden van afstand: door persoonlijke omstandigheden werd de verzorging van de dieren te veel. Misschien roept dat vragen op maar juist door het vele contact met mensen is dit wel een heel gezellig setje geworden en het zou jammer zijn als ze door tijd tekort zouden vereenzamen. Een beslissing in het belang van de dieren.Wie is wie? Kwik heeft een klein beetje wit, Kwak is degene met een brede witte streep. Inclusief klein kruintje, zo schattig. Ze zijn gewend aan Selective brokjes met af en toe een beetje andijvie of een stukje komkommer. Paprika is ook een goede bron van vitamine C. (Vitamine C in de voeding is belangrijk bij cavia's omdat deze dieren het niet zelf aan kunnen maken.) En natuurlijk altijd voldoende hooi voor een goede spijsvertering.
Wat kunnen we nog meer vertellen? Ze zijn gewoon leuk. Komt u kennismaken? U bent welkom, graag op afspraak met Dierentehuis 't Schuthok!!
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Wim Zwanink - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...