Ane Blaauwboer winnaar driebandentoernooi Biljartclub Hippo
Uitgegeven op 11-02-2020 om 15:57  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Afgelopen weekend werd in de kantine van de duiven vereniging de Wieringer Expresse het jaarlijkse driebanden toernooi gespeeld. Ane Blaauwboer versloeg in de finale Ton Staats en won het toernooi.

Gerrit Vink de winnaar van vorig jaar opende het toernooi in een partij tegen Roel Prins die als tweede was geëindigd. Beide spelers wisten dit jaar de finale poules niet te bereiken. Wie dat wel deed was Ane Blaauwboer die vanaf dag één liet zien dat er rekening met hem gehouden moest worden. Door stabiel spel wist hij dan ook in de finale Ton Staats te verslaan die ondanks verwoede pogingen, zijn meerdere moest erkennen in Ane Blaauwboer.


Ane Blaauwboer wordt gefeliciteerd door Egbert van Wendel en Astrid Prins

Voor de 3e en 4e plaats bonden Jan Slijkerman en Jan Tijsen de strijd met elkaar aan. Door sterk spel wist Jan Slijkerman de derde prijs te bemachtigen en moest Jan Tijsen genoegen nemen met de 4e plaats. De scheidende voorzitter bedankte naast de deelnemers met hun fans ook de hoofd arbiter Piet Luiken die altijd weer berijd is om aan dit evenement deel te nemen. Zonder onze vrijwilligers zou het zeker niet lukken om zo'n toernooi te organiseren. Ook een woord van dank aan de sponsors voor de financiële ondersteuning.


v.l.n.r. Ton Staats, Ane Blaauwboer, Jan Slijkerman en Jan Tijsen

Door werkzaamheden privé heeft Bertus van Wendel besloten om het voorzitterschap op te geven. In de Algemene Ledenvergadering heeft Jan Slijkerman zich bereid verklaard met toestemming van de leden om het voorzitterschap voort te zetten. Bestuurslid Piet Ooms benadrukte dat de club veel dank verschuldigd is aan de scheidende voorzitter, wat onderstreept werd door een luid applaus. Bertus beloofde op de achtergrond altijd bereid re zijn om de club van advies te voorzien. Hij nodigde te aanwezigen nog even om bij het volgende toernooi weer aanwezig te zijn. Aan het applaus te horen gaat dat zeker weer lukken.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Onmiskenbaar Max Teeuwisse - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...