Donderdagavond om 8 uur gaat het los, Skuuf An 2.0
Uitgegeven op 06-02-2020 om 02:30  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Het ging even heen en weer, donderdag of werd het toch vrijdag, wanneer gaat het los? Bert Klein (kan ook goed schaken) merkte op Facebook al op: 'Het 'geskuuf' is nu al begonnen!'Maar ach... we proberen iets. Vanavond, donderdag 6 februari, worden de ge├»nteresseerde mensen van harte verwelkomd in caf├ę Het Stamineeke voor de eerste kennismakingsavond. Wieringernieuws heeft alvast vijf mooie borden geregeld waarop 'Angeskuufd kan worden...' We gaan lekker schaken en we zien wel. Het is een prachtige denksport.

Geestelijk voedsel zonder stroom, vroeger wist je niet beter, je damde, schaakte, Riskte of Monopolyde, niemand had iets van een elektronisch dingetje.

Knars je hersens en kom langs!

Aanvang 20:00 uur, als er jonge mensen komen die de dag erop naar school moeten starten wij de volgende keer wellicht om 19:00 uur, dit in overleg met Jeff en Patrick. Als je schaken wil leren ben je ook van harte welkom, de mensen die er donderdag zijn gewillig om deze edele denksport door te geven aan de volgende generatie. Mocht er ruimte en animo zijn dan willen wij van Wieringernieuws ook graag de populaire denksport Bridge met jullie delen. Meedoen is nu gratis.

Voor de niet schakers:

Vrijdagavond 7 februari optreden van Sipke de Boer, ook leuk.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Grootste salade - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...