Geen huldiging voor Jessy bij de Nieuwjaarsduik Zijdewind
Uitgegeven op 31-12-2019 om 08:35  |  link  |  bewaar  |  print

ZIJDEWIND - Ook helaas geen huldiging voor Jessy bij de Nieuwjaarsduik op Nieuwjaarsdag bij Natuur zwembad ’t Petje.





Dat is bijzonder jammer, anders had deze Topper toch nog gehuldigd kunnen worden in onze gemeente. Helaas geldt ’t zelfde voor de Nieuwjaarsreceptie van VZV op zondag 5 januari in de kantine van Spotpark de Kogge. Waar voorzitter Tomas Droog tevens de verdeling van de opbrengst van de Zijdewinderkermis aan de genomineerden bekend zal maken.
Maar het is bekend, het leven van Topsporters gaat niet altijd over rozen, haar plicht roept nu eenmaal. Het duurt nog wel een aantal maanden voor ze weer deze kant op komt. De huldiging van de Gouden Handbalsters zijn weer achter de rug. En zijn de speelsters weer actief bij hun buitenlandse verenigingen. Zondagmiddag heeft Jessy Kramer weer gehandbald met het team van Toulon na het behalen van de Wereldtitel in Japan. Nu zat het bepaald niet mee vlak voor het einde stonden ze nog met 26-24 voor, en leek de buit binnen.
Helaas gebeurde nu het zelfde wat de Spanjaarden over kwam en pakte JDA Lion op de valreep de overwinning 26-28. Gelukkig stonden de bloemen van de gemeente Hollands Kroon nog prachtig in de vaas in haar kamer en kon ze toch nog ergens van genieten.
Waar zo'n bos bloemen achteraf toch nog goed voor kan zijn.

Een gezellige jaarwisseling en een gezond en fantastisch 2020.
Theo Moras.
(advertentie)
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Occasions
Te koop Peugeot 107 bouwjaar 2009 5 drs
€ 4.450,-

Toyota C-HR 1.8 Hybrid Executive
€ 25.445,-

Algemeen nieuws: