Bijna Kerst Festival
Uitgegeven op 07-12-2019 om 10:52  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWERF - Het Bijna Kerst Festival van J.C. de Dukdalf gaat op 21 december weer van start. Deze avond is goed gevuld met 5 bands die vanuit elke hoek van Nederland komen om bij de Dukdalf te spelen. Met de jaren wordt het Bijna Kerst Festival steeds groter. Met vorig jaar nog vers in het geheugen, gaan de Dukkers dit jaar er weer vol tegen aan.

Van indie rock tot metalcore, er is genoeg diversiteit op de avond. Het ene moment luister je naar een leuke en energieke band, en het andere moment gaan de volume knoppen open en vliegen de snoeiende gitaren je om de oren. De Duk staat erom bekend om goeie feesten te geven, en dat geldt ook zeker voor deze avond bij het jongerencentrum in de Vultuurschuur in Wieringerwerf.Line up:

The Evolutionist:
Deze band brengt progressive metalcore naar Wieringerwerf. Met snoeiende gitaren en symbals die om je oren vliegen is dit echt een band van wereldniveau. Hun dynamische en volle 'sound' kun je vergelijken met die van Architicects, Polaris en misschien zelfs Volumes (allemaal bekende namen in de metalcore scene).

The Positives:
Sinds 2017 zijn deze drie mannen samen en is zo the Positives geboren. Met hun indie-rock / emo-rock sound zetten ze de zaal op de kop. Met hun fijne nummers en energieke optreden zullen ze het podium betreden bij de Duk.

Wett:
Funky, rock en zelfs een beetje rap. Ze verwerken alles als een smoothie in hun set en zorgen voor een volledig uniek optreden wat niet te vergelijken valt met andere bands. Deze 4 koppige band bestaat al sinds 2008, die ervaring laten ze zien tijdens BKF (Bijna Kerst Festival) 2019.

2 YEARS:
Van Dynamo tot de Melkweg, ze zijn al een hoop venue's af gegaan binnen Nederland en buiten ons kleine landje. Deze band belooft een hoop voor de toekomst en is enorm snel aan het stijgen. Na hun optreden op BKF 2015 werd het weer tijd dat ze bij het jongerencentrum gaan laten zien wat ze kunnen.

T.B.A.
Deze band wordt ter zijner tijd nog aangekondig, dus hou goed de Facebookpagina van J.C. de Dukdalf in de gaten.


Een van de bands: The Positives

Wat is de Dukdalf?
J.C. de Dukdalf, in de volksmond 'de Duk', is het jongerencentrum in Wieringerwerf die bekend staat om de unieke sfeer en elke maand organiseren zij weer een bandavond. Dit kan verschillen van punk en rock, tot keiharde metal. Met een hart voor de zaak en altijd vriendelijke ontvangst heten ze jou van harte welkom.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota C-HR 18 Hybrid Bi-Tone Plus
€ 21.945,-

Renault Clio 1.2 5drs Authentique
€ 5.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Dichtkunst - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...