Werkzaamheden Kindcentrum 'Op de Elft'
Uitgegeven op 26-10-2021 om 12:39  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De bouw van het nieuwe kindcentrum 'Op de Elft' in Hippolytushoef schiet al aardig op. Inmiddels is ook gestart met de inrichting van de openbare ruimte. Dit wordt uitgevoerd door Ten Brinke bestratingen. Er wordt een hemelwaterriool aangelegd, asfalt wordt vervangen en er wordt een parkeerterrein aangelegd. Op de kruising van de Elft met de Slingerweg wordt de weg aangepast en vernieuwd. Verder wordt de Kiss & Ride zone aan de Slingerweg aangepast om meer parkeerplekken te maken. Als laatste wordt het trottoir verbreedt en komt er een fietspad.De werkzaamheden worden in verschillende fases uitgevoerd
Getracht wordt om zo min mogelijk verkeersoverlast te veroorzaken. De start is bij 'het rode pad' naast de school en daarna met de Kiss & Ride zone. Tot die tijd zijn de Elft voor het kindcentrum en het kruispunt met de Slingerweg bereikbaar. In januari 2022 wordt het kruispunt Elft-Slingerweg aangepast, waardoor het doorgaand verkeer gestremd wordt. Er wordt een omleiding gemaakt en dit wordt met borden aangegeven. Omwonenden van het kruispunt Elft en de Slingerweg kunnen altijd te voet bij hun huis komen. In januari en februari is er voor parkeergelegenheid voor hun auto's. De werkzaamheden zijn eind februari 2022 afgerond.

Een kindcentrum is plek waar kinderen van 0 tot en met 13 jaar naar de opvang en school kunnen. De deelnemende scholen in het kindcentrum zijn Obs De Kei en de RKBS H. Henricusschool. Kinderopvang Hollands Kroon sluit aan voor de kinderopvang. De verwachting is dat het kindcentrum na de voorjaarsvakantie van 2022 in gebruik genomen wordt.

Heeft u een vraag na het lezen van dit bericht? Neem dan contact op.
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.6 Linea Terra
€ 3.995,-

Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 8.750,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Gert Kooij - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...