Griezelschool
Uitgegeven op 25-10-2021 om 14:47  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Speeltuin Helderse Buurt organiseert op zaterdag 6 november van 15:00 tot 18:00 uur voor de kinderen een leuke activiteit voor Halloween: de Griezelschool.

Wil jij ook een heksje, spookje of een griezel worden?
Kom dan naar de griezelschool! Er zijn leuke activiteiten en spelletjes, je krijgt een strippenkaart voor een heksendrankje, broodje afgehakte vingers en nog veel meer lekkers. Als je het leuk vindt kom dan verkleed!Graag vooraf aanmelden via heldersebuurt@gmail.com, voor de kinderen van leden is deze activiteit incl. strippenkaart gratis!

Let op: tijdens deze activiteit worden foto's gemaakt voor op de website en facebook. Heeft u bezwaar tegen gebruik van deze beelden? Geef dit dan duidelijk aan bij aanmelding.
De spokentocht van Buurtvereniging Noordervenne is geannuleerd.

Afgegaan op regelgeving zou de tocht gelopen moeten kunnen worden, maar daarnaast is er ook nog het gezonde verstand. Gekeken naar de berichten van het huidige aantal besmettingen in de leeftijdscategorie van de spokentocht acht Noordervenne het niet verstandig de tocht door te laten gaan. Wij willen onze vrijwilligers en deelnemers niet blootstellen aan een verhoogd risico op besmetting.

PS. de spokentocht wordt niet helemaal geannuleerd. Als de situatie het toelaat willen wij in januari 2022 een nieuwe poging wagen. Een datum volgt te zijner tijd.
(advertentie)
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
Occasions
Toyota Prius Wagon 1.8 Aspiration Hybrid
€ 12.745,-

Toyota Yaris 1.5 Hybride Design
€ 15.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Luchtfoto Zuiderzeewerken - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...