Vijf keer goud voor turnsters Wieringen
Uitgegeven op 31-03-2019 om 20:52  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De turnsters van Gymnastiekvereniging Wieringen konden bij deze wedstrijd een Joker inzetten, door de Joker in te zetten wordt het eindcijfer van een toestel (waar de turnsters goed in zijn) dubbel geteld, dit kan het verschil maken in het uiteindelijke puntentotaal. Maar liefst 5x goud werd er gehaald door de turnsters van GV Wieringen.

De zaterdag begon met de instap, hierbij werd Anna Noordstrand 1(1)e. Aan de andere kant in baan 2 Jeugd D2 werd Fleur Dikken 20e en vlak daarachter Sabine Emmerik 21e. Daarna de pupillen 2 D2 waarbij Lieke Kapiteijn eindigde op een 12e plaats en Eva Noordstrand op een 15e plaats. In de andere baan bij de Junioren 6e divisie behaalde Camila Kater een mooie zilveren medaille.

De Senioren 6e Divisie vertegenwoordigde GV Wieringen op het podium, Femke Ott met een gouden medaille op de 1e plaats, Demi Bleek op de 2e plaats, Daniëlle de Groote de 3e plaats en Anne-Mae Krikke een mooie 4e plaats. In de derde wedstrijd turnde één turnster, Lisa Wagemaker, zij werd 5e bij de Pupillen 1 D3. In de laatste wedstrijd van de zaterdag werd bij de Pupillen 2 D3, Esmee Doesburg behaalde een 8e plaats, vlak daarachter Maura Heijblok met een 9e plaats, Lynn Broersma behaalde een 11e plaats en tot slot Dirkje Kanon behaalde een 12e plaats. In de andere baan Jeugd divisie 6, Anna van de Starre behaalde hier een 4e plaats, Laura Keppel kwam daar vlak achteraan met haar 5e plek. Tot slot de Jeugd D3, hier werd Amber Loonstra 5e en Lisa Klein behaalde de 6e plaats.

vlnr achteraan Femke Ott en Lori Weber, vooraan Fleur Bugel en Levi Beelen en in het midden Lara Hoekstra

Op zondag begon de dag goed, bij de pupillen 2 D1 behaalde Fleur Bugel een eerste plaats die werd beloond met een gouden medaille. Ook bij de Instappers D2 behaalde Levi Beelen een mooie eerste plaats. Bij de junioren 4e divisie behaalde Floor den Das een 7e plaats. Bij de jeugd had Lara Hoekstra ook een goede wedstrijd en behaalde hiermee een gouden medaille op de eerste plaats.

Bij de Senioren 4e divisie was GV Wieringen wederom goed vertegenwoordigd op het podium. Lori Weber behaalde een gouden medaille op de eerste plaats. Shantie Haak behaalde een derde plaats en vlak daarachter Marije Bakker op de vierde plaats. Renske Kroon behaalde een nette 5e plaats. In de andere baan turnde Silke Liebe en zij behaalde een 13e plaats. Tijdens dit succesvolle weekend voor de turnsters en trainster, kwamen ook de nieuwe juryleden van de club in actie. Waar de club heel trots op is! Bedankt!