ZVV Succes 1 verliest terecht van beter Vesdo
Uitgegeven op 16-10-2021 om 15:21  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De zaalvoetballers van ZVV Succes/Smid-Tante Pietje 1 verloren in hun thuis duel tegen Vesdo 3, uitslag, 1-5 voor de bezoekers!

ZVV Succes moest het doen zonder Mark Schouwenaar (blessure) en Tom Spaans (blessure). Stefan Veldhuis kon op het allerlaatste moment toch nog aansluiten bij de selectie. Sebas de Jong viel in bij het Oeverse vriendenteam. Ze begonnen met 3 wissels aan de wedstrijd.

Het bleek al snel dat Vesdo een geduchte, sterke tegenstander was. En de keeper van Vesdo stond uitstekend te keepen. Het was bij rust al 0-3. Na de rust was het spelbeeld hetzelfde. Succes kreeg wel veel kansen, maar de scherpte bij de afronding ontbrak. Klaas de Haan kon nog wat terug doen, na een mooie aanval, 1-4. Vijf minuten voor tijd ging Succes alles of niets spelen. Keeper Mark Poepjes werd gewisseld voor speler Robin Meilink. Dit resulteerde in een paar mooi uitgespeelde kansen, maar de bal wilde er niet in. Uiteindelijk verloor Succes de bal bij een opbouw en zo kon Vesdo in het lege doel scoren, 1-5. Dit was de eindstand. Scheidsrechter Freek Kloosterman floot een prima wedstrijd.

Opstelling Succes: Doel: Mark Poepjes; Verdediging; Robin Meilink (c), Ricardo de Vries en Klaas de Haan; Voorhoede: Jeroen Meijer, Stefan Veldhuis, Mark Meijer en Sebas de Jong.
Doelpunten: De Haan 1


Succes staat nu 5e in de SZVV Hoofdklasse en mag het over 2 weken opnemen tegen Salao'85 1, voor de 2e ronde in de beker.

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Prius Wagon 1.8 Aspiration Hybrid
€ 12.745,-

Toyota Yaris 1.5 Hybride Design
€ 15.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Amstelmeerdijk - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...