Denk mee over de toekomst van kerkgebouwen
Uitgegeven op 15-10-2021 om 14:37  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Hoe ziet de toekomst van de kerkgebouwen er in onze gemeente uit? Welke ontwikkelingen vinden er plaats rondom de kerkgebouwen in Hollands Kroon? Hoe kijkt u hier als inwoner van onze gemeente tegenaan? Deze en vele andere vragen staan centraal bij het maken van een visie op kerkgebouwen.

Een visie is een document waarin de gemeente allerlei informatie over de kerkgebouwen verzamelt en waarin ze samen kijkt naar de toekomst van deze gebouwen. Uw stem als inwoner is in dit proces enorm belangrijk. U wordt dan ook van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een digitale kennismaking. De bijeenkomst is op woensdag 27 oktober van 19:30 tot 20:30 uur. U kunt zich aanmelden door het aanmeldformulier op www.hollandskroon.nl in te vullen.

'De Kerkvernieuwers'
De gemeente heeft Ankie Petersen en Sander Ummelen van het platform 'De Kerkvernieuwers' ingeschakeld. Tijdens de digitale bijeenkomst vertellen zij welke stappen er gezet worden en hoe u als inwoner een bijdrage kan leveren aan de visie voor onze kerkgebouwen. Alle inwoners van Hollands Kroon die betrokken zijn, of zich betrokken voelen, bij de kerkgebouwen in onze gemeente zijn van harte welkom om deel te nemen. Dit geldt uiteraard ook voor alle beheerders en eigenaren van de kerkgebouwen.
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.6 Linea Terra
€ 3.995,-

Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 8.750,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Molen de Hoop - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...