Bonkte Hongd Loop
Uitgegeven op 14-05-2018 om 12:38  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - Bianca Udding organiseert op zondag 16 september de eerste editie van de Bonkte Hongd Loop. Dit is een grootschalige sponsorloop met dit jaar als goede doel de dierenambulance Den Helder-Hollands Kroon. De KDA (kleine dierenambulance) is aan vervanging toe en Bianca hoopt daar een deel aan bij te kunnen dragen.

Deelnemers kunnen zich opgeven om 5,5 km te gaan wandelen of hardlopen met of zonder hond. Halverwege het parkoers wordt een drinkplek voor de honden ingericht. Als de deelnemer meer dan € 100 inzamelt dan ontvangt hij een sjaaltje voor de hond met de tekst 'Ik Ben Een Super Hongd!'. Ook krijgt elke deelnemer een goodiebag waar verschillende bedrijven gratis proefpakketjes, koekjes en folders voor leveren, en een mooi vaantje.
Deelnemers (maximaal 250) kunnen zich opgeven en geld inzamelen via supp.to/dierenambulance en sponsoren kunnen via die pagina aan de deelnemers doneren.
Om 12:00 uur gaan de hardlopers van start en daarna de wandelaars, zodat zij elkaar onderweg niet voor de voeten lopen.

Op het terrein van lunchroom 'De Bonkte Hongd', Westerlanderweg 25a, is een markt waar verschillende lokale ondernemers hun, dier gerelateerde, spulletjes verkopen en uitleg geven. Aan een kraampje zijn geen kosten verbonden mits degene zelf voor een kraam/tafel zorgt.
(advertentie)
Slagerij Ottens
(advertentie)
Occasions