Ruime overwinning VZV in nacompetitie
Uitgegeven op 18-03-2018 om 14:08  |  link  |  bewaar  |  print

't VELD - Maedilon/VZV is de eerste wedstrijd in de degradatiepoule uitstekend begonnen, E&O werd overtuigend met duidelijke cijfers verslagen: 18-31.

Het gemotiveerde team van Betty Plasmeyer kwam furieus uit de startblokken. Al na 15 seconden wist de weer herstelde Lotte Houtenbos de score te openen. Nog zonder geblesseerde Linsey Perre en Jane Kramer wist VZV met snelle gevarieerde aanvallen een 4-8 voorsprong op te bouwen en had het team de volledige controle over de wedstrijd.
Het team van trainer/coach Frank van der Zander, dat zonder punten in de reguliere competitie was geëindigd, kwam zowaar terug in de wedstrijd. E&O scoorde in no time vier maal achterelkaar en de stand was weer gelijk: 8-8.
VZV nam hierna weer een 8-10 voorsprong door doelpunten van Florance Kos en Joyce Hillen. E&O bleef goed volgen en nam zelfs brutaal een 11-10 voorsprong. In de slotfase van de eerste helft herstelde VZV zich en via enkele snelle tegenaanvallen werd nog voor rust weer een voorsprong genomen: 12-15.In de tweede helft was het team van Betty Plasmeyer heer en meester en lieten de meiden van Maedilon/VZV zien dat ze de veel betere ploeg waren.
Na tien minuten spelen stond er 15-20 op het scorebord en zou VZV de voorsprong verder uitbreiden. Krissy Hogervorst nam in korte tijd drie treffers voor haar rekening. Djazzmin Trabelsi wist met haar snelheid enkele breaks af te ronden en werd met vijf treffers topscorer. Eindstand 18-31.

Doelpunten: Djazzmin Trabelsi 5, Joyce Hillen 5, Lisanne Kolken 4, Florance Kos 4, Krissy Hogervorst 3, Lotte Houtenbos 3, Lotte Prak 2,Maud Kruijer 2, Roos de Vries 2 en Pien Groenveld 1

SEW wist Foreholte thuis te verslaan met 21-18 en staat nu op de 2e plaats achter VZV in de degradatiepoule.

Paaszaterdag 31 maart speelt Maedilon/VZV de streekderby tegen SEW in Sporthal 't Zijveld; aanvang 20:45 uur.

Theo Moras


Djazzmin Trabelsi topscore met vijf treffers - archieffoto Patrick Hogervorst
(advertentie)
(advertentie)
Slagerij Ottens
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Executive
€ 30.995,-

Te koop BMW 323 Ci Executive bouwjaar 2000
€ 6.500,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Opgang naar de haven te De Haukes. - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...