Regius College gaat online en live voor groep 8!
Uitgegeven op 27-01-2022 om 15:00  |  link  |  bewaar  |  print

Als je nu in groep acht van de basisschool zit, ga je in augustus naar het voortgezet onderwijs. Een grote stap en een spannende tijd, want: welke school kies je? Je kunt het Regius dit jaar online én op school bezoeken!

Regius Live - online voorlichtingsavonden
Op maandag 31 en woensdag 2 februari organiseert het Regius College via livestreams interactieve kennismakingsavonden per opleiding voor ouders/verzorgers. Natuurlijk ben je als leerling uit groep 8 van harte welkom om samen met je ouders mee te kijken. Er is via een chatfunctie gelegenheid om vragen te stellen aan een panel van teamleiders, docenten én leerlingen. Het programma en de digitale deelnamelink staan op de website.Open Dag - rondleiding op school
We zijn blij dat we, in aangepaste vorm, onze Open Dag op vrijdag 4 februari kunnen laten doorgaan. Wij houden ons hierbij aan de landelijke voorschriften, waardoor de invulling enigszins varieert per locatie. Kijk op onze website voor de invulling per locatie en aanmelding voor een tijdslot voor binnenkomst.

Regius Tour - online rondleiding
Het is ook mogelijk om onze school online te bezoeken. In de online Regius Tour kun je sfeer proeven en in filmpjes kennis maken met de verschillende locaties/opleidingen, medewerkers én natuurlijk leerlingen! Je wordt aan de hand van enkele leerlingen door de gebouwen meegenomen, variërend van praktijkonderwijs tot gymnasium.

Kijk voor meer informatie op www.regiuscollege.nl/groep8.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.0 Vtti Comfort airco
€ 7.895,-

Nissan Note 1.4 Life
€ 7.945,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Kroonprins - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...