Dartclub Wieringen in het nieuw
Uitgegeven op 21-11-2017 om 22:02  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Dartclub Wieringen in het nieuw gestoken.


(Fotografie Henk-Jan Wittink)

Met de hulp van sponsors, veelal clubleden, beschikt de dartclub nu over schitterende shirts. Tijdens de wekelijkse clubavond op dinsdag dragen zij deze als zij strijden voor de competitie. Het bondsteam draagt de shirts tijdens hun wedstrijden in Noord Holland Noord. Daar komt de club uit in de DONN, dit staat voor: Dart Organisatie Noord Holland Noord.

De vereniging heeft grote plannen. Zo willen zij de wedstrijden van hun bondsteam meer onder de aandacht brengen en zijn bezoekers van harte welkom tijdens de wedstrijden. Deze worden vanaf nu aangekondigd op Wieringernieuws en worden er ook verslagen van de wedstrijden geplaatst.

De vereniging beoefent deze populaire sport in het Dorphuis Hippo. Een ieder is welkom om eens een kijkje te komen nemen. Je mag dan ook een pijltje meegooien. Er zijn altijd leden die je kunnen begeleiden en tips kunnen geven. Met zo'n twintig leden is het een grote vereniging. De meeste clubs bestaan uit zogenaamde café-teams, in Hippo heeben ze de zaakjes prima voor elkaar.




De sponsors van de club-tenues zijn in willekeurige volgorde:

Scheltus bestratingen
Café De Kasteleen
Glasbedrijf Peter
Beer Schilderwerken
Veld agrarische dienstverlening
Wehrman webdesign & computerondersteuning
Geert's paintshop


Wieringernieuws, Fotografie Henk-Jan Wittink sponsort de fotografie en plaatst iedere week de uitslagen en binnenkort de verslagen op de pagina Sport.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Dynamic
€ 13.345,-

Toyota Aygo X Envry 1.0 automaat full options
€ 23.945,-

Algemeen nieuws: