Nieuwsbulletin Sportcentrum Wieringen
Uitgegeven op 03-11-2017 om 14:31  |  link  |  bewaar  |  print



Het seizoen 2017 - 2018 is weer gestart.
Het bruist weer van de activiteiten in het sportcentrum. Dat hebben we met zijn alleen toch maar weer geflikt. Door ziekte en zeer zat er voor sommigen best veel extra inzet in. Mooi te zien, dat het allemaal weer draait en een ieder tevreden is.

Nieuwe - Tafelvoetbal tafel.
Een van onze reclamanten bood aan een nieuwe tafelvoetbalspel te leveren. De bestaande ging wel heel veel stuk. Vooral door kwajongenswerk; jammer. Maar deze tafel lijkt wel wat hufterbestendiger. Hij is ook ietsje kleiner en daarom voor de jongeren onder ons beter. Dank aan Rob Buijse.

De verschillende competities draaien al weer enkele weken.
Naast alle inzet en plezier is het ook mooi om te zien dat de eerste teams van Succes en van Tonegido in de top van hun klasse meedraaien. De basketbal heeft nu enkele heel goede jeugdteams; ook de uitwisselingswedstrijd van de twee eredivisie teams was een spektakel.



De gym draait na het succes-seizoen van vorig jaar opnieuw als een tierelier en dat is best goed. En als we in het algemeen naar de ledentallen kijken, dan zien we hoofdzakelijk plussen. Terwijl ..., wanneer we verder om ons heen kijken, het ook anders kan. Dan kan ons succes geen toeval zijn. Laten we blij zijn met dat succes en elkaar stimuleren naar meer of beter. Leren op leren. Met elkaar.

Sportdag.
Een van de activiteiten om meer was de sportdag van 14 oktober. Kennismaken met de verschillende sporten. Beoordelen van geschiktheid en aanleg. En onder deskundige begeleiding van Freek de Kort namens de SSW en Sportservice, toewerken naar een geschikte keuze. Diverse jeugd heeft zich aangemeld. Ook diverse senioren hebben zich aangemeld. Zij gaan samen met Freek verschillende sportactiviteiten doen om zo te bepalen wat het beste past en leukst is. Een goed initiatief van de SSW en met een fantastische bijdrage van Sportservice.

Energie-neutraal-maken van het Sportcentrum.
Nadat de gemeente ons in de zomer met een nieuwe financiële bijdrage heeft gesteund, is het mogelijk geworden om het gehele complex energie-neutraal te maken. Diverse voorbereidende stappen waren voor mijn vakantie al met succes genomen. Nu is dan ook de financiering afgerond. Ten aanzien van het project kunnen we deze nu ook fysiek uitwerken. Gelijk willen we meenemen de veldverlichting van Succes en van Tonegido. Met Tonegido is de boel inmiddels afgerond en kunnen we in nauwe samenwerking die invulling realiseren. Daarna volgt Succes; ook Succes is inmiddels oke, maar de uitvoering moet nog definitief worden bepaald.

Het kantinebeheer is overgegaan van Gerjan naar Moniek van Hest.
Zij heeft de nodige kennis en ervaring en kan veel directer de kantineactiviteiten aansturen. De SSW is blij en wenst Moniek veel succes en bovenal veel plezier toe.

Nieuwe evenementencommissie
Ook hebben we een nieuwe evenementencommissie opgericht. Deze gaat Freek de Kort beheren. Doel is om allerlei activiteiten te organiseren om ons thema sport-spel-en-bewegen voor-elkaar en met-elkaar meer inhoud te geven. Freek is ook werkzaam bij Sportservice en heeft daardoor een geweldig netwerk achter zich. In kennis en attributen zijn we daardoor TOP! Ook Freek, heel veel succes en plezier gewenst.

De EHBO ruimte is nu functioneel.
Massagetafel, rolstoel, met warm-koud water. Verder de noodzakelijke verzorgingsspullen en AED. Met dank aan het vrijwilligersteam van Succes.

Reclamanten.
Weer een nieuwe reclamant erbij. Loonbedrijf J.M. de Jongh. In Hippolytushoef. Gelijk ook voor het veldvoetbal en de veldhandbal. Dank Marco. Volgend het overzicht bijgewerkt.

Reeds aanwezige reclameborden:
HGG Profiling Contractors - Koopman en Co Accountants - Smit Installatietechniek -Woningbouw Vereniging Beter Wonen - Bakkerij Bellis - Technisch Installatiebedrijf Rood - Uw Slager Ottens - Bouwkundig Buro Sijnesael en Van Wijck - Bouwbedrijf Dirks - Kaan Transport - Eputan Kunststoftechniek - Wereld Winkel Wieringen - Motoport Hippolytushoef - Het Kappershuis - Formido - Brandend Zand - Bosan - RABO Bank - JML Bouwkundig Ontwerp- en Tekenbureau - Burghout Design en Druk - Bouwbedrijf Hollands Kroon - Multimate - Scheltus Bestratingen - Woningbouw Vereniging Anna Paulowna - Baaren Bouwbedrijf - Transport en Aannemingsbedrijf Klein Wieringen - Autobedrijf Slijkerman - Aficom Accountants en Adviseurs - Mieke's Eten en Drinken - Vakgarage Verfaille - Schildersbedrijf S. de Koning en Zns - AGWR Accountancy - PCC Afval - Postema Plafond- en Wandspuitbedrijf - Dekker Stukadoor en Lijmbedrijf - Zeeman Reclamegroep - TEDU Opleidingen - Kroon Keukens - Jac. Schouten Metselwerken - Miko-Koffie Noord-Holland - vv Succes - Wieringer Nieuws - Kleimeer Assurantiën - Organisatiebureau De Lang - BertsBoxx - Uythof Stucadoors - Energie Service Noord-West - Kater Funsports - Rob Buijse Techniek en Installateur - Ten Brinke Bestratingen - Zuidema Groenvoorzieningen - Keppel Bouw - Wieringer boekhandel - Van Mook Computers - Uit Eigen Streek - Saartje - GPGroot Inzameling en Recycling - Filip Caravans - Autobedrijf Klein - Restaurant De Dikke Bries -Sandfirden Technics - Schadenet Klink - Schoonmaakbedrijf Den Oever - PH Verheul - Jong Beveiliging - Restaurant De Zingende Wielen - Restaurant Basalt - Viscentre 't Wad - Mereboer Uitvaartzorg - Merito Grafmonumenten - Veldboer - Bocado - Mook en Bakker - Heineken.

Reclameborden in de maak:
Luytgroep - SPEAK - Restaurant 't Plein - Loonbedrijf J.M. de Jongh - De Groot Recreatie - Hoveniersbedrijf Tim Bontje - Autobedrijf Postema - Garage Den Das.

Namens het Dagelijks Bestuur SSW en alle deelnemende verenigingen.
Gerjan Doeschot, gj.doeschot@quicknet.nl

Alle deelnemende verenigingen. Nog even op een rij:
Handbal Tonegido.
Veldvoetbal Succes.
Zaalvoetbal Succes (Vml. Formido en Harmonie).
Basketbal BREAK OUT 88.
Gym GVWieringen.
Biljarten Steeds Beter en De Durpers.
Badminton De Tegenpartij.
Judo Asahi San.
Dynamic Tennis Wieringen.
Tennis TC Hippo.

Nieuw:
Bewegingssport De Bargetters.

Sympathisant van:
Vereniging Aak.
Historische Vereniging Wieringen.
De Wieringer Molens.
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Actueel...
28-03-2024 Programma jubileum 100 jaar v.v. Succes
28-03-2024 Een reisgids voor Wieringen
28-03-2024 Berichtje van Dirk uit Den Oever UPDATE
28-03-2024 Kerknieuws
28-03-2024 Dunselman lost landelijk strooizout overschot op met hun nieuwe smaak: Karamel Strooizout
28-03-2024 Vier Pasen in de Speeltuin!
28-03-2024 Gezocht iemand die een boek wil redigeren
28-03-2024 Vrolijk Pasen, column
27-03-2024 Het straten toernooi keert terug naar TC Hippo!
27-03-2024 Een bericht van de Stichting Sportcentrum Wieringen
27-03-2024 Wieringen, 100 jaar eiland aan de vaste wal
27-03-2024 Zwembad De Venne
27-03-2024 Meer nieuws vindt u op www.hollandskroonnieuws.nl
27-03-2024 Middag over Tweede Wereldoorlog bij Regionaal Archief
27-03-2024 Succesvolle Kom binnen bij bedrijven dag Agro Care!
27-03-2024 Programma en uitslagen v.v. Succes
27-03-2024 Uitslagen Dartclub Wieringen
26-03-2024 IJsselmeer en Markermeer klaar voor de zomer
26-03-2024 Veldtocht Noord-Holland 1799 opgenomen in Historische roman
26-03-2024 Asieldier van deze week, hondje Zoé
26-03-2024 Lezing 7 april 2024 in Nieuwe Niedorp over beïnvloeding en propaganda
26-03-2024 Astrid Prins de beste bij de seizoenopening van Boel-Skik ‘92
26-03-2024 Pasen in Oosterland
26-03-2024 Nieuw in Hippolytushoef: Studio Kelly Sue Wieringen nu met een creatieve koffiecorner
26-03-2024 Week van de Groene Tuin helpt Noord-Hollanders op weg om tuin te vergroenen
26-03-2024 Voorwaarden bij vergunningverlening datacenters
26-03-2024 Deposito sparen en de actuele spaarrente bij NIBC
26-03-2024 Woonvisie Hollands Kroon
25-03-2024 De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen zitten erop!
25-03-2024 Overleden de heer Van der Poel
(advertentie)
Occasions
Te koop Peugeot 107 bouwjaar 2013 3 drs
€ 5.250,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Dynamic
€ 13.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Haukes ca. 1918 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...