De Bult onkruidvrij
Uitgegeven op 23-09-2017 om 21:53  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Bonnie en Kim organiseerden evenals vorig jaar op Burendag een activiteit rondom 'de bult' aan de Dubbelde Skeer en Woal Pieper. Het motto was 'De Bult onkruidvrij'.

Het was een mooie dag 20 graden met zon. Daar zaten wij allen op te wachten. Alle zonnestralen bewaard voor burendag. Met veel enthousiasme en medewerking van Kernbeheer Hollands Kroon hebben we de buurt 'de bult' voorzien van een frisse blik die toonbaar een heerlijk gevoel geeft. Mensen die lachen en kennis maken met elkaar onder het genot van onkruid wieden, kantjes maaien, opruimen en met elkaar samenwerken. De kinderen die springen, spelen en helpen mee aan een schone buurt. Een middag die begint met koffie en gebak, na gedane arbeid met elkaar ontspannen een drankje drinken.
Alles bij elkaar zeer geslaagd mede dankzij het Oranje Fonds en de sponsors en ondernemers van de 'de Bult'.
Rob Koning AGF, Sportvisserij Hendrik Karssen, WR 80, Kapsalon Dubbelde Skeer, Broersen Bliksem Beveiliging bv en Kinderopvang Hollands Kroon, bedankt!

Buitengewoon trots en tevreden zijn wij als organisatie over de inzet van onze sponsors en bewoners van onze mooie wijk. Hierdoor voelen we ons genoodzaakt om het volgend jaar weer op te pakken. Iedereen bedankt!

Bonnie en Kim
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
(advertentie)
Occasions
Te koop zeer mooie BMW Z3 1.9 roadstar
€ 6.500,-

Te koop VW UP bouwjaar 2018
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Hippocampus - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...