Wat schaft de kost op de WR23?Uitgegeven op 27-06-2017 om 01:05 |
link |
bewaar |
printDEN OEVER - Rustig weer op zee, Wim Auke achter het fornuis, helaas was Nico thuis...
Wim Auke Tijsen:
"Nu mooi weertje op zee dus kon ik even lekker skarrellen met de kost. Gevulde varkenshaas met soubisesaus met gebakken champignons, pommes lyonaisse en Italiaanse salade, Nico balen want die is deze reis thuis. Groeten Wim Auke".
Wim Auke: "Komt de koksopleiding toch nog goed van pas en de jongens zijn er blij mee. Het is leuk om te doen mits het mooi weer is anders is er gewone kost".
Tja Nico, dit mis je, volgende week nieuwe rit en een nieuwe kans. Moeten wij Wim Auke nu een worst geven of de skuut een weegschaal...? Zonder dollen, het is hard werken op zee en er moet goed gegeten worden op de woelige baren.