Noa: geen allemansvriend
Uitgegeven op 05-06-2017 om 15:07  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - Noa is een mooi cypers met wit poesje, gecastreerd, geboortedatum: 01-12-2014. Afstand in verband met privé omstandigheden. Met de beste bedoelingen in huis gehaald, maar geen groot succes met de al aanwezige katten. Daarbij gaf haar karakter ook wat moeilijkheden, kortom niemand was erg gelukkig met de situatie.

Bij de eerste eigenaar als klein katje in huis gekomen. Noa is geen allemansvriend, meer een only one soulmate. Ook als je haar hart hebt gestolen, betekent dat niet dat je altijd en overal haar mag aaien. Die momenten bepaalt Noa bij voorkeur zelf. Toont u geen begrip of respect voor de signalen die ze aangeeft, dan schiet ze in de stress, herkenbaar aan zachtjes grommen, en haalt ze uit. Herkent u de signalen, en houdt u daar rekening mee, dan is dat een prima basis voor een levenslange vriendschap. Ze komt wel gezellig bij u op de bank, samen filmpje kijken?!

Graag zou Noa voor een toekomst als single kat kiezen. Ze is geen honden gewend, ook geen kinderen, we denken ook niet dat het een goede match zal zijn. Dagelijks een snuifje frisse lucht staat wel hoog op haar verlanglijstje, hoewel het aan te raden is om haar na het avondeten binnen te houden om te voorkomen dat ze tot in de kleine uurtjes gaat stappen. Het gebruik van de kattenbak is bekend, zowel een open als een gesloten wc waren aanwezig in huis, werden beiden naar behoren gebruikt.

Kom kennismaken, graag op afspraak met Dierentehuis 't Schuthok. U bent welkom!
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Laat u zich vaccineren tegen corona?
Ja
Nee
Ik twijfel nog
  
Occasions
Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 9.750,-

Renault Clio 1.2 5drs Authentique
€ 5.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Aken - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...