Op de WR23 hebben ze goed te eten Uitgegeven op 23-05-2017 om 00:36 | link | bewaar | print
DEN OEVER - Niet gek voor op een doordeweekse dag, maandag schotelde 'chefkok' Wim Auke Tijsen dit de bemanning voor op een kabbelende mooie zomerse dag op de Noordzee.
Ach... Nico kan het hebben. Dat wordt in het weekend sporten makker! Menu (zeg maar gerust Captain's Dinner) Schouderkarbonade Stroganoff, witlof gratin en gebakken piepertjes. Wie heb 't? Nico, kijk uit, die Zaanse doet je de das om en de broekriem knijpen. Eet smakelijk mannen en een goede vangst!
Normaal gesproken verdient dit een worst, nu bieden wij een proefrondje aan op een fiets van Luijt (Een fiets van Luijt is niet Niks) of RL-Wheels, desnoods met een accu op de Speedbike. De keuze is reuze.
Rondje om...
Met dit weer iedere dag, de koeien bij maatschap Ruijter kunnen naar buiten en binnen, de fabriekjes maken heerlijke melk, de eerste 'graskuul' van dit jaar is bijna klaar, plastic kan erover, voer voor de winter.
Van de week meer foto's rondje om. H-J kwam bij Vatrop al fietsend Peter Stoop tegen met de camera om de nek, wij wachten af. Voorproefje, de walsloot achter Hippo in de Koog juist boven Smerp. Hier zwommen de gebroeders Koorn en H-J in de jaren zeventig, was wel pruttig...