Film Tomorrow met samen eten in de Michaëlshof
Uitgegeven op 24-11-2016 om 21:41  |  link  |  bewaar  |  print

VATROP - Er komt een vervolg op de filmvoorstelling ‘Tomorrow’: degene die de boeiende film nog niet hebben gezien zijn op dinsdag 29 november welkom bij 'De Michaëlhof' (Vatrop bij Oosterland). Ook wordt er dan weer een heerlijke vegetarische maaltijd geserveerd uit eigen tuin.

Laat weten of je hierbij wilt zijn.

Stuur een e-mail naar: de-michaelshof@hotmail.com of bel met Michaël Schouwenaar: 0227-512265. Aanvang 17.30 met koffie/thee Om 18.00 de maaltijd en om 19.30 start de film.
Opgave kan t/m maandag a.s. (vol=vol)Informatie over de film “Tomorrow”:
Actrice Mélanie Laurent (o.a. bekend van Inglourious Bastards en Beginners) vroeg zich na de geboorte van haar eerste kind af: ‘in wat voor wereld zullen onze kinderen over 40 jaar leven?’ Samen met een vriend Cyril Dion ging zij op onderzoek uit. Onze planeet wordt bedreigd: de natuurlijke hulpbronnen worden uitgeput, de temperatuur stijgt en de bevolking groeit. Onze ecosystemen kunnen het tempo waarin dit allemaal gebeurt niet meer aan. Op zoek naar oplossingen voor dit probleem reizen Mélanie Laurent en Cyril Dion met hun team naar tien verschillenden landen. Ze ontmoeten daar pioniers die landbouw, energie, economie, democratie en educatie opnieuw proberen uit te vinden om de wereld leefbaarder te maken. Al deze initiatieven hebben één ding gemeen: het zijn kleine lokale groepen mensen die een alternatief bedenken voor het huidige falende model. De film laat zien hoe kleine initiatieven grote gevolgen kunnen hebben voor de wereld van morgen.De film is met behulp van crowdfunding gerealiseerd en is zeer succesvol uitgebracht in België en Frankrijk. De hoge bezoekersaantallen en de vele burgerinitiatieven laten zien dat heel veel mensen bezig zijn met de ontwikkeling van een nieuwe bewuste levenswijze.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Nissan Note 1.4 Life
€ 7.945,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Comfort
€ 11.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Afsluitdijk jaren zestig - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...