Succes - AGSV
Uitgegeven op 16-10-2016 om 17:27  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Zoals de stand in de 4e klasse A al deed vermoeden was Succes deze zondag de bovenliggende partij. Toch had de thuisclub in de eerste helft moeite om het overwicht in doelpunten uit te drukken. Pas in de 66ste minuut viel de 2-0 waardoor Succes de winst niet meer kon ontgaan en de wedstrijd in het slot zat. Eindstand 5-0.

Selectie Succes 1 in de nieuwe kleding aangeboden door Uw Slager Ottens.

De gehele wedstrijd kon AGSV eigenlijk geen vuist maken om het de thuisclub lastig te maken. Wel werd er door de mannen uit Aartswoud hard gewerkt. Maarten Deutekom was de opvallendste speler aan de zijde van de Westfriezen.
De 1-0 werd door Succes in de 18e minuut gescoord. Er was en prachtige actie over rechts van Toine Bugel. Zijn afgemeten voorzet werd prima ingekopt door Jeroen Norder
AGSV probeerde het wel, maar hun aanvalsdrift strandde vaak al op het middenveld. Het strafschopgebied van de blauwzwarten werd maar zelden bereikt.
Succes gaf weinig weg en dat valt de verdedigers in een wedstrijd als deze te prijzen. Ondanks het veldoverwicht bleef iedereen zijn verdedigende taak goed vervullen. Het bleef éérichtingsverkeer. Knap was het dat Succes bleef voetballen om de gele muur te slechten.

De 2-0 in de 66ste minuut werd ingeleid door een schitterend hakje van Kevin Schouwenaar, die Norder alleen voor de keeper zette en prachtig de 2-0 kon inschieten. Twee minuten later was het dezelfde Schouwenaar, die met een prachtig schot de 3-0 in de touwen schoot.
De laatste tien minuten kreeg Succes kans op kans. In de 82ste minuut scoorde alweer Schouwenaar de 4-0. Als toetje maakte de uitblinker van deze middag Jeroen Metselaar na een schitterende aanval de 5-0. Dit was tevens de eindstand.

Door de uitslagen van deze zondag blijft Succes meedoen in de subtop van de vierde klasse. Nog steeds hoopt hoofdtrainer Jan Loew op minimaal een periode titel, wat gezien het vertoonde spel tot heden er zeker in zit.
Ook voor hoofdsponsor Piet Ottens Slagerijen een mooie overwinning in het nieuwe tenue waarin de hoofdmacht voor het eerst mocht aantreden.

Komende donderavond speelt Succes een bekerwedstrijd uit bij Alkmaarse Boys.
Op zondag 30 oktober speelt Succes uit bij Geelzwart waar de mannen van Jan Loew met de selectie van oud Succes speler en trainer Marco Kuut gaan strijden om de 5e positie in de 4e klasse A.