Nieuwe fietsroutes door Hollands Kroon in app
Uitgegeven op 10-06-2016 om 16:45  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - U kunt vanaf 22 juni drie nieuwe routes fietsen, die langs diverse monumenten in Hollands Kroon gaan. De routes worden beschikbaar gesteld in een digitale app.

De drie routes hebben ieder een eigen thema:

1. Langs zilt en zoet
2. Langs dijken en dorpen
3. Langs parels in de polderOp deze manier kunt u de gemeente op de fiets ontdekken. De routes brengen u zo’n 30 kilometer door schitterende natuur en langs oude statige huizen, kerken, boerderijen en sluizen. Onderweg passeert u naast de vele religieuze gebouwen ook talloze historische panden die samen met de andere monumenten onze gemeente tot een plaatje maken.

Audiotour
Uniek aan deze routes is dat de informatie geheel digitaal ter beschikking is. Via de app IZI travel downloadt u de routes en vervolgens fietst u de route met de GPS op uw mobiel of tablet aan. Zodra u langs één van de monumenten fietst hoort u informatie over het desbetreffende monument. Vergeet daarom vooral uw koptelefoon niet. Vindt u fietsen met oortjes in niet fijn, dan kunt u ook meelezen op uw beeldscherm.

Fietsen met de wethouder
Wethouder Theo Meskers laat de lancering van deze nieuwe app niet zomaar voorbij gaan. Daarom nodigt hij u uit om op 22 juni samen met hem een deel van de route ‘langs dijken en dorpen’ te fietsen. Vanaf 9.00 uur bent u van harte welkom bij het verzamelpunt Café de Fortuin in Barsingerhorn. Om 9.30 uur start de fietsroute.

Aanmelden
Wilt u meefietsen? U kunt zich tot 19 juni aanmelden het webformulier.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 9.750,-

Nissan Note 1.4 Life
€ 7.945,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Mollenvangen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...