Tijgeren over Lutjestrand bij 1e Wieringer Viking Run
Uitgegeven op 17-05-2016 om 14:24  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - Wie altijd al een keer heeft willen tijgeren over het Lutjestrand of klimmen en klauteren over het ruige, heuvelachtige terrein daar omheen, kan zich op zaterdag 18 juni tijdens het Dorpsfeest helemaal uitleven in Westerland. Die dag houdt het Dorpsfeest Westerland voor de eerste keer een echte Wieringer Viking Run! Een ‘obstacle run’ die bedoeld is voor iedereen die wil laten zien uit welk hout hij of zij is gesneden.


Echte potige (Wieringer) Vikingen laten zich vanzelfsprekend door niets weerhouden (foto PR Bram van Rensen)

Dit jaar staan er verschillende nieuwe sportieve onderdelen op het programma tijdens het Dorpsfeest Westerland en de Wieringer Viking Run is er daar één van. Deze Run is echte ‘obstacle run’ over een parcours van ongeveer 5 kilometer over het heuvelachtige terrein in Westerland. In het parcours zitten zo’n 20 hindernissen en de route loopt vanaf het feestterrein richting het Lutjestrand en weer terug. Door het heuvelachtige karakter van het parcours is de Wieringer Viking Run de perfecte gelegenheid om te laten zien wat je waard bent!


Natuurlijk mogen stoere meiden en dames ook meedoen aan de 1e echte Wieringer Viking Run (Foto: PR Ted Boots)

Deelnemen
Deelname aan de Wieringer Viking Run is gratis en iedereen van 13 jaar en ouder kan zich vanaf nu inschrijven. De Run start op zaterdag 18 juni om 17.00 uur vanaf het terrein van het Dorpsfeest Westerland, hoek Westerlanderweg/Noorderkerkweg. Inschrijven vooraf is nodig. Deelnemen kan als duo (vader/zoon, moeder/dochter), per team (vrienden of collega’s) en individueel. Voor meer informatie en inschrijven voor de Wieringer Viking Run: www.dorpsfeestwesterland.nl.


(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
(advertentie)
Slagerij Ottens
Occasions
Te koop BMW Cabrio 323Ci Executive Youngtimer
€ 7.950,-

Toyota Aygo 1.0 Automaat 5drs Aspiration Red
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Reclame maken in vroeger jaren - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...