Wieringers in het buitenland. Paling (en meer) waar eet je dit?Uitgegeven op 12-04-2016 om 02:27 |
link |
bewaar |
printZEIST - (ex)Wieringer Ingmar Sloothaak heeft zijn draai gevonden. Wij gaan op bezoek om een reportage te maken voor Wieringernieuws. Wie wil er mee? Wij laten ons lekker verwennen!
Ze zijn er weer! Het "witte goud". Paling- Hollande asperges- oesterblad- haringkuit- ossenstaart- clotted cream. & aardappel- pain Poillane- eidooier- lardo- kaviaar.
Hier gaat Wieringernieuws graag naartoe, ver voorbij de (eiland)grens maar toch dichtbij, hoe vergaat het Ingmar Sloothaak (bekend uit Concordia waar hij ooit in de Horeca begonnen is):
Een klein intiem kasteel in Zeist.
Een kleinschalig en intiem kasteel, prachtig gelegen in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug te Zeist. Een kasteel vol sfeer, persoonlijke gastvrijheid en culinaire verrassingen. Het authentieke 120 jaar oude kasteel is voorzien van de hedendaagse gemakken en vormt daardoor het perfecte decor voor een heerlijk kop koffie op ons terras, een intiem diner, een heerlijk weekend weg of een prachtig feest. U heeft de keuze uit twee verschillende restaurants, een comfortabele lounge met overdag heerlijke lekkernijen en in de zomer een prachtige terras.
Spannend, dit gaan wij onderzoeken!
Wil je mee? Stuur een gemotiveerde mail naar
Wieringernieuws en wie weet ben jij de gelukkige! De
'bubbels' staan klaar. O ja, tandenborstel meenemen! Wieringernieuws trakteert, reageren voor woensdag 14 april!
KLIK hier en zie hoe Ingmar bezig is, geweldig!