Bij chocolade en banket smaakt een croquet....
Uitgegeven op 23-02-2016 om 01:27  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Uit de oude doos. Vandaag, 23 februari, is de verjaardag van één van de beroemdste Wieringers uit het verleden.


1989, in de keuken bij haar kleinzonen in de Aurora Bar tijdens de legendarische Kermis, optreden van 'Fok en Sok' op maandagavond, drukste avond ooit in de Nieuwstraat.


In de jaren 50 & 60 zwaaide Trijn Luijt daar de scepter (en pan). Zij had een goed gevoel voor reclame en nodigde in de krant uit voor heerlijke culinaire samenstelling....

De ouderen onder ons weten nog hoe lekker dit ijs was! Ik (Henk-Jan) zat geregeld in de zak met ijsmix te snoepen....

De beelden zijn gelukkig bewaard gebleven:


Ja ja, daar is ie... Voor het podium, 'The man in Black', Nels Lont, ultra-fan van Fok & Sok!


Direkt na het plaatsen van dit bericht ontving de redactie deze foto met in het Succes shirt aan de bal één van de beste spelers ooit, Roman van Goor. Roman: "Tante Trijn staat op deze foto, voor de tribune, ik geloof helemaal links!" Dit zijn toch leuke dingen voor de mensen.

En dan 's ochtends vroeg deze reactie vanuit Canada:

Roman Van Goor: "Haha 't is gemakkelijk om goed te spelen als er 10 geweldige voetballers achter je staan. Ik had geluk want stond altijd in een elftal met harstikke goeie voetballers. Success heefd altijd vele goede spelers gehad. Ik heb mijn vader en oom Bert nooit zien spelen toen ze in het eerste speelden en de derde klasse berijkten, maar denk dat daar de beste spelers vandaan kwamen. Ben blij dat ik nog met Adriaan Hoogesteger achter school gevoetbald heb en met mijn klasgenoten, maar niet in Succes. Adriaan was veruit de beste.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Laat u zich vaccineren tegen corona?
Ja
Nee
Ik twijfel nog
  
Occasions
Te koop Peugeot 107 1.0 12V XS
€ ,-

Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 9.750,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Hotel Wiron - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...