Wieringernieuws is meer dan de voorpagina
Uitgegeven op 22-02-2016 om 23:52  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Zo plaatsen wij de jeugdberichten in de rubriek 'JEUGD' en vindt u alle activiteiten in de omgeving dagelijks chronologisch in de rubriek 'OP STAP', hierin staan bijvoorbeeld ook alle aankondigingen van de politieke partijen. Hier een voorbeeld uit de jeugdpagina. Redacteur Bert Loos gebruikt deze pagina om kinderen in het onderwijs wegwijs te maken op het Internet en het nut ervan. Ook krijgen wij wel vragen over de overlijdensberichten.

Men vraagt ons weleens waarom niet alle overlijdensberichten op Wieringernieuws verschijnen? Dit is een keuze van de nabestaanden.

Als men bij de uitvaartverzorger aangeeft dat de advertentie ook op Wieringernieuws geplaatst mag worden is dat geen enkel probleem. Met een bereik van zo'n 10.000(!) bezoekers per dag wordt deze website zeer goed bekeken. De kosten worden in vrijwel alle gevallen gedekt door de verzekering of lidmaatschap De Laatste Eer. Wij krijgen veel reacties van lezers die de pagina 'IN MEMORIAM' lezen en zelf geen papieren krant ontvangen. Veel ex-Wieringers in het (buiten)land waarderen deze dienst ook.


HOLLANDS KROON - Natuurvereniging Wierhaven is op zoek naar jonge natuurliefhebbers die het leuk vinden om hun eigen nestkastje te komen timmeren! Dit gaan we doen op zondag 6 maart 2016 februari 2015 bij Zorgboerderij Dijkgatshoeve (Noorderdijkweg 24B te Wieringerwerf).Om 14:00 uur word je ontvangen met een glaasje limonade om vervolgens flink aan de gang te gaan. Rond 16:00 uur ben je in bezit van een prachtige nestkast en tevens neem je een mooie herkenningskaart met te verwachten soorten mee naar huis. Uiteraard geven we je ook wat tips over het plaatsen van je nestkast.

Lijkt jou het leuk om je eigen nestkastje te komen maken, meld je dan nu aan door het sturen van een e-mail aan educatie@wierhaven.nl onder vermelding van je naam en telefoonnummer.

Aanvang is om 14:00 uur en rond 16:00 zijn we klaar. Deelname kost €5,- voor jeugdleden van Natuurvereniging Wierhaven. Niet-leden betalen €7,50. Prijs is inclusief consumptie, herkenningskaart en nestkast.
(advertentie)
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
Poll:
Laat u zich vaccineren tegen corona?
Ja
Nee
Ik twijfel nog
  
Occasions
Te koop BMW Cabrio 323Ci Executive Youngtimer
€ 7.950,-

Te koop Kia Picanto 1.0 CVVT BusinessLine 2014
€ 7.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Zwemles - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...