Snelheidscontroles
Uitgegeven op 10-07-2005 om 16:44  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Zaterdagavond en nacht reed een onopvallende videoauto door de regio. De bemanning schreef acht processen verbaal uit waarbij op 120 km wegen snelheden werden geklokt tussen 155 en 189 km per uur.
Twee bestuurders moeste hun rijbewijs inleveren. De eerste reed 170 op de A7 te Den Oever. Nadat hij zijn rijbewijs had ingeleverd besloot de 49-jarige man uit Voorhout om toch door te rijden. Toen hij weer werd gecontroleerd, werd zijn personenauto in beslag genomen. De tweede overtreder (189km), een 33-jarige Amsterdammer, werd in een personenauto geklokt op de A7 onder Den Oever.

WIERINGERMEER - Op zaterdagmiddag en ľavond werd gecontroleerd in de Wieringermeer. Hier kregen 10 bestuurders een bekeuring.
In de meeste gevallen in verband met overschrijding van de maximum snelheid maar ook wegens het niet handsfree bellen en het rijden zonder veiligheidsgordel. Omstreeks 16.45 uur reed een 25-jarige man uit Schagerbrug op een motorfiets over de Slootweg in Slootdorp. Hij had een snelheid van 153 km per uur terwijl slechts 80km per uur is toegestaan. Dit kostte de man zijn rijbewijs.
(advertentie)
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Trend, navigatie
€ 14.495,-

Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 9.750,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Uitvoering De Harmonie in Concordia - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...