Nieuws van de ZeeVerse VismarktUitgegeven op 06-08-2015 om 09:54 |
link |
bewaar |
printDEN OEVER - Nieuws van de gezondste markt van Nederland.
'Deze week maken we het u makkelijk, we hebben namelijk een aanbieding waarbij u de vis alleen nog maar even hoeft te verwerken!
2 kilo scholfilet voor € 15.00!!
U kunt natuurlijk veel verschillende gerechten met schol maken, maar onze favoriet is toch de ovenschotel. U kunt het van te voren bereiden, waardoor u het voor het eten alleen nog maar even in de oven hoeft te schuiven. Gemak dient de mens!'
Scholrolletjes met mosterdsaus
Ingrediënten:
500 g scholfilets
100 g dunne sperziebonen
zout, peper
1 bosuitje
50 g worteljulienne (in reepjes gesneden wortel)
125 ml crème fraîche
1 eetlepel grove mosterd
½ dl droge witte wijn
Snijd de puntjes van de boontjes en kook ze in een pan met weinig water en zout in ca. 6-7 minuten beetgaar. Halveer de scholfilets in de lengte en bestrooi ze aan beide kanten met zout en peper. Snijd het bosuitje in dunne reepjes van 5 cm lang. Giet de boontjes af.
Leg op elke scholfilet aan het brede uiteinde een bergje van boontjes, wortel en bosui en rol de scholrolletjes zo op, dat de groente er aan één kant uitsteekt. Plaats de rolletjes naast elkaar in een goed ingevette lage ovenschaal. Roer in een kom de crème fraîche met mosterd, wijn, zout en peper naar smaak door elkaar en schenk de saus over de rolletjes.
Laat de scholrolletjes in een voorverwarmde oven van 175°C in ca. 15 minuten gaar worden of in de magnetron op 600 watt in ca. 10 minuten.
U kunt de scholfilet bestellen via onze
WEBSHOP. Mocht u daar problemen mee ondervinden, dan kunt u uw bestelling ook doorgeven via de mail,
info@versevis.nl.
Een fijne week en tot zaterdag!
Met vriendelijke groet namens alle medewerkers,
Esmeralda Loos-Dekker