Nieuws van de ZeeVerse Vismarkt, na een geweldig geslaagd Vistival!Uitgegeven op 22-07-2015 om 01:09 |
link |
bewaar |
printDEN OEVER - Wat was het een enorm succes, het Vistival!
Enorme drukte op de haven van Den Oever, foto Henk-Jan Wittink
Wat was het gezellig afgelopen zaterdag tijdens het VIStival! Het publiek kwam van heinde en ver om te genieten van alles wat Den Oever te bieden heeft. Vis bekijken, vis eten, een rondje varen, lekker slenteren over de markt en iedereen liet zich goed informeren over de visserij.
We kijken tevreden terug op een grandioze dag! Heeft u het gemist of wilt u graag de foto’s van deze dag bekijken? Neemt u dan een kijkje op de Facebook pagina van het VIStival. De foto’s komen binnenkort ook op de website www.vistival.nl
Nog een maand en dan staat het volgende feestje voor de deur, de jaarlijkse Flora-en Visserijdagen! Dit jaar een weekend eerder dan u gewend bent, van vrijdag 21 augustus t/m dinsdag 25 augustus. Binnenkort meer info, maar dan kunt u het alvast noteren in de agenda!
Wilt u nu al meer informatie? Neemt u dan een kijkje op
www.visserijdagen.nl.
Deze week hebben we lekkere kabeljauw in de aanbieding, lekker om te stoven, te bakken in de pan of uit de oven!
2 kilo kabeljauw middel voor € 10.00!!*
Kabeljauw in venkel stoofpot
Ingrediënten:
600 gram kabeljauwfilet
1 ui
1 prei
4 tomaten
1 venkelknol
3 eetlepels olie
1 teentje knoflook
1 dl droge witte wijn
zout,peper
verse dille
Bereiding:
Snipper de ui en snijd de prei in dunne ringen. Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes. Maak de venkelknol schoon en snijd deze in stukjes. Verhit de olijfolie in een anti-aanbakpan. Fruit hierin de ui, de uitgeperste knoflook en de venkel 5 minuten aan. Voeg de tomaten en de prei toe. Voeg de witte wijn erbij en breng het mengsel aan de kook. Voeg de vis toe en laat alles 10 minuten stoven. Breng op smaak met peper en zout en garneer met wat verse takjes dille.
Een fijne week en tot zaterdag!
U kunt de kabeljauw bestellen via onze webshop. Mocht u daar problemen mee ondervinden, dan kunt u uw bestelling ook doorgeven via de mail,
info@versevis.nl.
Met vriendelijke groet namens alle medewerkers,
Esmeralda Loos-Dekker
* kiloprijs van € 5.00 alleen geldig bij afname van 2 kilo of meer.Uiteindelijke prijs kan hoger/lager
uitvallen ivm het afwegen van de vis.