Rowie: ik ben alles wat je nodig hebt!
Uitgegeven op 29-06-2015 om 13:22  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - Rowie is een prachtig blauw cypers met wit poesje, inmiddels gecastreerd en met geschatte geboortedatum: 06-11-2012. Een aantal maanden geleden stond er s ochtends vroeg een doos voor de deur van het asiel. Nee, geen handdoeken deze keer, er bleek een moederpoes met 4 kittens in te zitten! Liefdevol met een warm dekentje toegedekt waardoor je je afvraagt wat voor verhaal er achter schuil gaat. Het stel is liefdevol opgevangen in het gastgezin waar de kittens veilig groot mochten groeien. Alle kleintjes hebben hun warme mandje gevonden, nu is de beurt aan Rowie.

Het meest opvallende aan deze poes is haar gloeiende afschuw van andere katten. In de open kattenkamer is de bench haar plekje, ze mag loslopen als alle andere katten naar buiten zijn. Is er eentje stiekem achtergebleven, dan horen we een heftige schreeuw (Rowie) en zien we de binnenblijver ineengedoken of op de vlucht. Katers, poezen, dat maakt geen verschil, van Rowie mogen ze allemaal wieberen. Voor mensen is ze vriendelijk en gezellig, dol op aandacht en een knuffelsessie. Of ze eventueel kan samenleven met een hond is niet bekend.
Door de verzorging van de kittens, in combinatie met stress is haar vachtconditie middelmatig. Ze is daarvoor behandeld bij de dierenarts en we zien duidelijk vooruitgang. Maar de allergrootste verbetering zal komen als ze op haar plek mag zijn bij lieve baasjes, en daar hebben we uw hulp bij nodig. De meest ideale profielschets is een thuis zonder andere katten en met de mogelijkheid om naar buiten te gaan.

Bent u enthousiast geworden en vindt u 1 kat in huis gewoon voldoende? Kom dan kennismaken. Graag op afspraak met dierentehuis t Schuthok.
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Poll:
Laat u zich vaccineren tegen corona?
Ja
Nee
Ik twijfel nog
  
Occasions
Renault Clio 1.2 5drs Authentique
€ 5.245,-

Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 9.750,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Haukes - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...