Boer Tom met stip bovenaan!
Uitgegeven op 26-06-2015 om 18:00  |  link  |  bewaar  |  print

(INGEZONDEN BERICHT)

Boer Tom uit Nieuwe Niedorp heeft qua populariteit Jaap Nawijn in het nieuws van kranten en de sociale media ruimschoots van de eerst plaats verdrongen.
Qua uiterlijk zijn ze te vergelijken met hun ongeschoren uiterlijk, doch hun seksuele geaardheid komt niet overeen Tom is gek op (alle) vrouwen en Jaap is gek op een man.Eerder was er iemand die de aandacht met een trekkertje op zich probeerde te vestigen om een ongewenste fusie tegen te houden wat uiteindelijk pas in de Eerst Kamer zín Waterloo moest vinden.

Jaap had hele andere capaciteiten, declaratie gedrag en andere onhebbelijkheden brachten hem uiteindelijk naar Hollands Kroon met hulp van Remkes en nagenoeg de hele gemeenteraad zorgde dat hij met zijn oude Volvo-stationcar boordevol met planten naar een woonboot in een andere gemeente kon afrijzen tot groot genoegen van de burgers en raad in de andere gemeente.
Hier valt hij op om lopend of per fiets kennis probeert te maken met de 47.500 duizend inwoners die hij met zijn opvallende uiterlijk verlost heeft van 70% van de APV regeltjes zodat ze groten deels nu zelf kunnen bepalen wat voor normen en waarden zij erop na willen houden.Inmiddels staat de gelukzoeker met de grasmaaier bijna uit beeld troosteloos onderaan in de publieke opinie mogelijk kan dat nog wat opgevijzeld worden als het Trafostation toch op een andere locatie terecht zal komen.
Meestal gladgeschoren als singel en gek op (de meeste) vrouwen is er dan toch nog iets waar hij en velen met hem ietwat tevreden op terug kijken kan.

Theo Moras


Het lijkt er verdacht veel op, dat Theo appels met peren vergelijkt. Bovenstaande is uiteraard voor zijn rekening - de redactie.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Laat u zich vaccineren tegen corona?
Ja
Nee
Ik twijfel nog
  
Occasions
Te koop Seat Mii 5drs sport connect bouwjaar 2015
€ 7.750,-

Te koop Fiat 500 1.0 twin air pop 2014
€ 6.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Korte Afsluitdijk - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...