Beachfestijn en beachboardingvoetbal
Uitgegeven op 03-06-2015 om 19:11  |  link  |  bewaar  |  print

REGIO - Sportservice Schagen zoekt de strandjes in de regio op voor een geheel nieuwe activiteit; een Beachfestijn met een beachboardingvoetbaltoernooi. Deze sportieve strandactiviteiten vinden plaats op 10 en 17 juni op strandje de Wiel in Schagen en op 24 juni op het Lutjestrand in Westerland. De activiteiten duren steeds van 14.00 uur tot 15.30 uur. Deelname is gratis, voor deelname aan het beachvoetbal is vooraf aanmelden noodzakelijk.

Beachfestijn

Op 10 en 17 juni komen de bewegingsconsulenten van Sportservice Schagen naar strandje de Wiel in Schagen (achter het zwembad) voor een Beachfestijn met beachvoetbal. Op 24 juni staat dezelfde activiteit gepland op het Lutjestrand in Westerland. De strandjes worden omgetoverd tot een waar sport- en spelparadijs met diverse sport- en spelmaterialen. Er is voor iedereen iets leuks te doen en als grote klapper wordt natuurlijk ook de mega-stormbaan opgeblazen. Aanmelden voor het Beachfestijn is niet nodig, kom met zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes! Op 10 juni zijn kinderen uit de groepen 3 t/m 5 welkom, op 17 juni de groepen 6 t/m 8 en op 24 juni de kinderen van groep 3 tot en met 8.Beachboarding
Tijdens het Beachfestijn vindt er dezelfde middag ook een beachboardingvoetbaltoernooi plaats. Op 10 juni is het de beurt aan de kinderen uit groep 3 tot en met 5 en op 17 en 24 juni kunnen de groepen 6 t/m 8 van de basisschool zich uitleven. In de luchtboarding wordt 4 tegen 4 gespeeld, zonder vaste keeper. De wedstrijden duren 5 minuten. Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 spelers (2 wissels) en mag gemengd zijn. De deelnemers moeten wel in de betreffende groep van de basisschool zitten. Er kunnen maximaal 12 teams deelnemen: VOL=VOL!

Voor het beachboardingvoetbaltoernooi is het noodzakelijk om aan te melden. Dit kan tot en met de zondag voor het toernooi door een mailtje te sturen naar tvanderfluit@sportserviceschagen.nl met daarin de volgende informatie: naam team, naam school, gemiddelde leeftijd spelers en het gewenste toernooi (datum).
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Laat u zich vaccineren tegen corona?
Ja
Nee
Ik twijfel nog
  
Occasions
Toyota Auris 1.6 VVTi Now
€ ,-

Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 9.750,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Starttoren Amstelmeer - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...