Bewoners Middenmeer en omstreken: BEDANKT!
Uitgegeven op 27-11-2014 om 11:29  |  link  |  bewaar  |  print

MIDDENMEER - Fred Michiels en Petra Barendse willen alle bewoners van Middenmeer en omstreken bedanken voor het kopen van oranje paprika’s voor KIKA het afgelopen jaar.


Fred en Petra met de laatste oranje paprika's van dit seizoen. Ook op doorreis naar Hippo gingen er regelmatig paprika's mee om daar een lekker soepje van te maken!

Sinds april 2014 waren de oranje paprika’s van kwekerij Barendse-DC te koop bij tankstation AVIA in Middenmeer. Zonder winstoogpunt bood Barendse-DC de heerlijke zoete vruchten aan. Petra bracht ze vrijwillig 3 keer in de week naar AVIA, waar Fred en zijn team geheel belangeloos de paprika’s verkochten aan de klanten.
Heel wat mensen hebben 8 maanden lang genoten van de oranje groenten en daarmee een bijdrage geleverd aan het Kinder Kanker Fonds.
Een mooie cheque van maar liefst €750,- wordt overgemaakt aan dit goede doel.
,,Fred kwam begin dit jaar met het idee”, vertelt Petra Barendse. ,,Ik was gelijk enthousiast. Het voelt goed om zoiets te doen. Je kunt mensen uit de omgeving laten genieten van een super vers, lekker en gezond product uit de streek én je kunt bijdragen aan genezing van zieke kinderen. Het is toch prachtig om zoiets te kunnen doen?”
,,Het kost me totaal geen moeite en ik vind dit leuk”, aldus Fred Michiels. ,,Ik heb bij het tankstation wat extra aanloop en weer eens een ander praatje”.
Het oogstseizoen voor dit jaar zit er weer op bij kwekerij Barendse-DC. Voorlopig liggen er dus geen oranje paprika’s meer bij AVIA. ,,Maar zodra de oogst in maart weer begint bij Barendse, zullen de paprika’s bij het tankstation liggen en hopen we dat de hele omgeving weer mee eet voor het goede doel!”
(advertentie)
(advertentie)
Uw warme bakker!
Poll:
De Wieringer Kermis
Ging door , daarvoor hulde aan de organisatie.
Had voor mij niet gehoeven.
  
Occasions
Te koop Fiat panda bouwjaar 2013, lage km stand
€ ,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Nieuwstraat Hippolytushoef met cafetaria Aurora - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...