Nieuwe plannen Projectkoor Hollands Kroon
Uitgegeven op 25-11-2014 om 15:28  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Nog geen jaar na de overweldigende uitvoeringen van The Promise of Christmas door het Projectkoor Hollands Kroon zijn de organisatoren Arwin Kluft, Luuk Stuveling en Frank Maartense om de tafel gaan zitten voor de verwezenlijking van een nieuw muzikaal project. Daarin draait het om Romeo & Julia en koorstukken uit films.

Arwin Kluft over de plannen: ‘’Het is compleet anders dan The Promise maar ook nu willen we trachten ons onderscheidend te profileren. Voor het eerste deel van het programma is er een idee van Jaap Kluft overgenomen. In samenwerking met Jaap willen we door zes solisten de mooiste songs uit het, van herkomst Franse musicalspektakel "Romeo en Julia: Van Haat tot Liefde" ten gehore gaan brengen. De bedoeling is om de Nederlands/Vlaamse versie te gebruiken waarin ook het projectkoor al ten gehore zal zijn. Een enorme uitdaging die, voor zover bekend, in Nederland nog maar één keer is uitgevoerd’’.

Na de pauze zal het Projectkoor een cinematografische reis maken met behulp van een tiental koorstukken uit prachtige films. Dit alles zal natuurlijk weer begeleid worden door het Projectkoor orkest. De uitvoeringen zijn gepland voor november volgend jaar.

Vocalisten voor het projectkoor kunnen zich per direct aanmelden via info@projectkoorhollandskroon.nl. Een stemtest kan tot de mogelijkheden behoren. Begin volgend jaar zal er een informatie avond/ochtend worden georganiseerd waarin alle details bekend worden gemaakt.
Belangstellenden voor de solistenpartijen kunnen zich aanmelden via romeoenjulia@ziggo.nl. Op kort termijn zullen hier audities voor worden gepland.
(advertentie)
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Poll:
Restafval betalen per hoeveelheid per huishouden:
Goed plan
Slecht plan
  
Occasions
Te koop Seat Mii 5drs sport connect bouwjaar 2015
€ 7.750,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 12.745,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
asd - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...