Rode Hoeden naar Fluwelengrot in Valkenburg
Uitgegeven op 23-11-2014 om 16:51  |  link  |  bewaar  |  print

VALKENBURG - Afgelopen donderdag vertrokken elf dames vanaf station Anna Paulowna voor een bezoek aan Valkenburg. Koffer mee voorzien van een verschoninkje(ze bleven een nachtje over) en wat versnaperingen. Eerst kwam er koffie met wat lekkers te voorschijn en later bleek er zowaar ook nog iets van druivensap te worden geschonken met een hapje erbij. De reis verliep voorspoedig en de dames hadden het nodige bekijks onderweg.In Valkenburg aangekomen meteen naar het hotel waar ze nog zon 30 andere dames, vanuit het hele land troffen. Na een welkomstdrankje mochten de dames eerst zelf Valkenburg verkennen met zijn vele gezellige terrasjes, nou dat weten ze nu dus daar in Valkenburg.


Om half zeven werd het diner geserveerd in het hotel en aansluitend trad er die avond een zanger op. De dames kwamen na een glaasje behoorlijk op dreef en dat ging door tot in de kleine uurtjes.

Weer op tijd de volgende morgen aan het heerlijke ontbijtbuffet met zijn allen waardoor de eetzaal weer bijna helemaal rood en paars kleurde.

Na het ontbijt gingen de dames in een lange optocht naar de Fluwelen Grot om de kerstmarkt te bezoeken. Daarna nog wat door Valkenburg gewandeld en terrasjes bezocht en rond de klok van vier uur weer huiswaarts met de trein, gelukkig was het druivensap en de hapjes nog niet op dus hadden ze op de terugreis geen dorst en honger. Rond acht uur was iedereen weer moe maar zeker voldaan thuis!
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Poll:
De Wieringer Kermis
Ging door , daarvoor hulde aan de organisatie.
Had voor mij niet gehoeven.
  
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 16.495,-

Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Toeristen bij Lely - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...