Strikken en Stropers
Uitgegeven op 21-11-2014 om 15:25  |  link  |  bewaar  |  print

Een avon(d)tuur voor kinderen tot 13 jaar

SCHOORL - De laatste tijd ziet de boswachter regelmatig strikken staan. Deze vallen zijn door de stropers geplaatst om dieren te vangen. Staatsbosbeheer zoekt nu speurneuzen en echte dierenvrienden om de dieren die in de strikken gevangen zitten te bevrijden.


Hoeveel dieren weet jij uit de strikken te redden zonder een stroper tegen te komen? Het beste team wordt op facebook bekend gemaakt. Ben je niet bang in het donker? Kom dan helpen! Voor kinderen t/m 12 jaar. Ook erg leuk als verjaardagspartijtje. Er kan per team ingeschreven worden van max. 10 personen waarvan max. 2 begeleiders. Deelname per team is 60,- incl. broodje bakken en warme chocolademelk. Het avontuur is op zaterdag 29 november en begint vanaf 17.30 uur tot 19.30 uur. Er wordt elk kwartier gestart met een nieuwe team. De tocht duurt 1,5 uur. Tip van de boswachter: trek warme camouflerende kleding aan en neem een zaklamp mee. Aanmelden is noodzakelijk en kan bij Buitencentrum Schoorlse Duinen op telefoonnummer 072-5093352.

Openingstijden: Buitencentrum Schoorlse Duinen ligt aan de Oorsprongweg 1, net buiten het centrum van Schoorl en is dagelijks open van 10.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Betaald parkeren tussen 10:00 en 19:00 uur.
(advertentie)
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
Poll:
De Wieringer Kermis
Ging door , daarvoor hulde aan de organisatie.
Had voor mij niet gehoeven.
  
Occasions
Te koop Fiat panda bouwjaar 2013, lage km stand
€ ,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 16.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Kees de Boer - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...