Brede School Den Oever officieel geopend door wethouder Frits Westerkamp
Uitgegeven op 20-11-2014 om 20:19  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - De kinderen gaan er al een aantal weken naar school, maar woensdag 19 november is de nieuwe school in Den Oever officieel geopend door LADA wethouder Frits Westerkamp.


Frits Westerkamp was onder de indruk van hetgeen hij in en om het gebouw zag. Het is een mooie school geworden. Frits maakte deze serie foto's. Zo kan iedereen zelf even een kijkje nemen.Met dank voor de foto's. Op de laatste foto gaat Frits zelf op de foto nadat hij heeft gesproken.

Frits: "Woensdagmiddag mocht een woordje doen bij de officiŽle opening van de nieuwe school De Brede School Den Oever. In dit gebouw werken de Kinderopvang Hollands Kroon, de Stichting Peuterspeelzalen Wieringen, de pcb De Branding en obs 't Span samen. Ook door de mooie inpandige sportzaal en het Vikingschip zijn sport en cultuur nauw met de brede school verbonden. Hiermee is een voorziening ontstaan waar kinderen van 0-12 jaar hun talenten ten volle kunnen ontwikkelen. Weer een pracht resultaat voor de gemeente Hollands Kroon en zeker voor Den Oever en Oosterland. Qua ontwerp ook een prachtig gebouw om eens te bezoeken. Ik wens iedereen maar vooral de kinderen veel succes in dit gebouw!"

(advertentie)
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Poll:
De Wieringer Kermis
Ging door , daarvoor hulde aan de organisatie.
Had voor mij niet gehoeven.
  
Occasions
Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 9.750,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 16.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Nationale visserijdagen 1995 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...