Nieuw: Advies- en behandelteam Parkinson
Uitgegeven op 17-11-2014 om 23:29  |  link  |  bewaar  |  print

REGIO - Revalidatie- & Behandelcentrum Samen heeft sinds kort een specialistisch behandelteam op het gebied van Parkinson. Het behandelteam, bestaande uit een fysiotherapeut, ergotherapeut, diŽtist en logopedist geeft mensen met de ziekte van Parkinson persoonlijk advies en behandeling.

Mensen met Parkinson kunnen onder andere problemen krijgen met bewegen, het gewicht, dagelijkse handelingen en communiceren. De behandelaars van het advies- en behandelteam Parkinson zijn expert op het gebied van de ziekte. Zij weten precies welke behandeling een ParkinsonpatiŽnt nodig heeft.

De behandeling vindt bij voorkeur thuis plaats. Tijdens het eerste gesprek brengen we uw problemen in kaart en stellen we samen een behandelplan op maat op. Samen werken we aan het verbeteren of behoud van uw vaardigheden. En als u vragen heeft, kunt u altijd bij de behandelaars terecht voor een deskundig advies. Door de nauwe samenwerking binnen het team zijn de behandelaars goed van elkaar op de hoogte en kunnen zij eenvoudig doorverwijzen, mocht dat nodig zijn.

ParkinsonNet

Het advies- en behandelteam Parkinson bestaat uit de volgende behandelaars: Leonie Perton, fysiotherapeut; Jorien Westerman, ergotherapeut; Patricia Groothedde, logopedist en Monique Sijm, diŽtist. Zij zijn alle vier aangesloten bij ParkinsonNet. ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners, gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van mensen met de ziekte van Parkinson.

Vergoeding

U kunt bij het advies- en behandelteam Parkinson terecht via zowel een verwijzing van uw arts als via directe toegankelijkheid. Behandeling van Parkinson kan vergoed worden door uw zorgvezekering. Vraag bij uw verzekeraar na of dit ook op uw verzekering van toepassing is. Vanaf 2015 wordt behandeling van Parkinson alleen nog vergoed als u door een bij ParkinsonNet aangesloten therapeut wordt behandeld. Neem voor meer informatie of om behandeling van het advies- en behandelteam Parkinson aan te vragen contact op met Revalidatie- & Behandelcentrum Samen via 0224-211149.

Over Revalidatie- en Behandelcentrum Samen

Revalidatie- en Behandelcentrum Samen is onderdeel van Woonzorggroep Samen. Het centrum richt zich specifiek op de oudere revalidant, die gevolgen ondervindt van een ziekte, aandoening of ongeval. In het bijzonder mensen met CVA, electief, trauma en amputatie.

Naast poliklinische behandelingen door onze fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten, kunnen mensen tijdelijk bij Revalidatie- & Behandelcentrum Samen verblijven om te revalideren. Het centrum is gevestigd in Magnushof, Schagen, maar de behandelaren komen ook bij mensen thuis. Kijk voor meer informatie op www.woonzorggroepsamen.nl.

(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De Wieringer Kermis
Ging door , daarvoor hulde aan de organisatie.
Had voor mij niet gehoeven.
  
Occasions
Te koop Nissan micra 1.2 acenta, 1e eigenaar
€ 4.250,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Klieftstraat - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...