Overtuigende winst handballers Tonegido-Kleine Sluis
Uitgegeven op 16-11-2014 om 09:09  |  link  |  bewaar  |  print

'T VELD - Overtuigende winst voor Tonegido-Kleine Sluis in aantrekkelijke streekderby.

In een zeer aantrekkelijke wedstrijd hebben de heren van Tonegido / kleine sluis de volle winst mee naar huis genomen.
Het beladen duel werd door de mannen uit Hippolytushoef gewonnen met 21 26, een meer dan verdiende overwinning in een van twee kanten felle maar sportieve wedstrijd.
Na het eerste fluitsignaal duurde het bijna 9 minuten voordat het eerste doelpunt viel. Het was Tonegido die de score opende en snel uitliep naar 2 4. Stefan Baars werd al na 10 minuten met een rode kaart naar de tribune verwezen voor zijwaarts verdedigen in een break. Voor Tonegido was het nu zaak om bij de les te blijven. VZV stroopte de mouwen op, kwam terug en liep uit naar 8 6. Voor Tonegido was het toen genoeg en mede doordat VZV deze periode wl zn hoofd verloor en daardoor veel domme tijdstraffen pakte liepen de mannen uit Hippolytushoef uit naar 9- 15 wat tevens de ruststand betekende. Na de verdiende rust was het VZV die direct twee keer scoorden en op weg leken om de achterstand ongedaan te maken. Maar nog voor de aansluiting daar was lieten de mannen van Tonegido zien wie er het meest recht had op de overwinning. Door zeer goed veldspel en een uitstekend keepende Rino Steenvoorden werd de overwinning binnen gehaald. 21- 26 was een terechte uitslag.
We waren zeer gebrand op een overwinning hier, het was vijf jaar geleden dat dit voor het laatst gebeurde. Door als een team te spelen en een enorme wil om te winnen uit te stralen is dat gelukt. Een groot compliment aan het hele team is op zijn plaats aldus coach Arjan Slaghekke. Nu weer opladen voor de volgende wedstrijd tegen RKDES. De weg omhoog is in geslagen en nu doorgaan waar we mee bezig zijn, dan kunnen er heel mooie dingen gebeuren.

Doelpunten: Sietse Bakker 10x, Gijs Bakker 8x, Stefan Idema 3x, Niels Borst 3x, Maikel Baars 1x, Senne Hiemstra 1
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
Poll:
Restafval betalen per hoeveelheid per huishouden:
Goed plan
Slecht plan
  
Occasions
Toyota Proace 2.0 Cool Comfort ex BTW/BPM
€ 18.995,- (excl. BTW)

Te koop BMW Cabrio 323Ci Executive Youngtimer
€ 7.950,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Jubileumbezoek Beatrix - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...