Oproep aan alle vrijwilligers van sport verenigingen aan de Belt
Uitgegeven op 14-11-2014 om 15:13  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Opnieuw alle hulp welkom bij D-Day part 3
Alle goede dingen komen in drieën. Daarom doet het bestuur van Succes, Tonegido en SSW (Stichting Sportcentrum Wieringen) dit kalenderjaar nog éénmaal een oproep aan de leden om gezamenlijk het sportcomplex verder op te knappen. Op zaterdag 22 november staan onder meer bestratingswerkzaamheden, het opknappen van de ballenvangers, snoeiwerk en de laatste klusjes aan de nieuwe kleed- en bestuurskamers op het programma.

Dat vele handen licht werk maken, hebben de vorige twee D-Days (Doe dagen ) wel bewezen. Met telkens meer dan 25 vrijwilligers zijn er deze dagen grote stappen gezet wat betreft de voortgang van de verbouwing en het onkruid vrij maken van ons sportcomplex. Maar ook de bouwbedrijven en vrijwilligers, die bijna dagelijks te vinden zijn op het sportcomplex hebben nog altijd de gang er goed in zitten.

Met trots kunnen we melden dat vanaf het weekeinde van 15 en 16 november de kleedkamers van Succes operationeel zijn. Ook het nieuwe wedstrijdsecretariaat en bestuurskamer van VV Succes evenals de bestuurskamer van Tonegido kunnen vanaf heden in gebruik genomen worden. Verder heeft de entree van de sporthal een ware metamorfose ondergaan. Er zijn dus weer grote stappen gezet in het bouwproces.

Resultaat

Veel clubs die de laatste tijd een bezoek hebben gebracht aan ons complex kijken hun ogen uit en complimenteren onze verenigingen met het tot nu toe behaalde resultaat. Het is een goede indicatie dat met deze verbouwing de spijker volledig op zijn kop geslagen is . En dan te bedenken dat er nog een tribune ontbreekt. Als deze er ook staat en het straatwerk er overal strak in licht dan mogen we zeer zeker spreken van één van de mooiste locaties van Noord-Holland.(Al geldt dat voor sommige oer Successers al jaren natuurlijk)

Maar zoals gezegd er is nog altijd genoeg werk te doen. Vandaar dat we met D-Day part 3 nog een keer een beroep willen doen op al die vrijwilligers die eerder geholpen hebben. Natuurlijk zijn 'verse' vrijwilligers ook meer dan welkom deze dag. Eén van de werkzaamheden zal het straatwerk voor de kantine en de nieuw te bouwen tribune zijn. Bestrating hier is essentieel. A; Omdat het mooi oogt, B; Het hopelijk een einde maakt aan alle wateroverlast bij hevige regenval C; Langs dit pad dienen de spelers zich na de kleedkamers te begeven. Vooral punt C is komende tijd heel belangrijk. Want het is absoluut niet de bedoeling dat spelers die vanaf het B-veld of trainingsveld komen met hun voetbalschoenen door de sporthal entree gaan. Daarvoor is het nieuwe pad bestemd die ze na de indrukwekkende spelerstunnel voert .

D-Day part 3 begint ook nu weer met een heerlijk bakje koffie die vanaf 7.15 uur klaar staat. Aanmelden kan ook nu weer bij D-Day coördinator Aart Doesburg
telefoon; 0627741235 of Geert Jasper telefoon; 0651666900
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
(advertentie)
Uw warme bakker!
Poll:
Restafval betalen per hoeveelheid per huishouden:
Goed plan
Slecht plan
  
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 12.745,-

Renault Clio 1.2 5drs Authentique
€ 5.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Wielerbaan in Hippolytushoef - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...