Care For Women Healthcheck
Uitgegeven op 20-11-2014 om 23:01  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER. De Care for Women specialiste is dinsdag 9 december aanwezig op Omringlocatie De Koploper, Prins Hendriklaan 2 in Den Helder om gezondheidstests uit te voeren. Op vertoon van de Omringpas kost de gezondheidstest van 30 minuten met uitgesplitste cholesterolbepaling 42,- in plaats van 59,-.

Voor deze test is het noodzakelijk zich aan te melden via telefoonnummer 06-23446820 of via de mail g.jongejan@careforwomen.nl. Ook mannen kunnen zich hiervoor opgeven!

Waarom een Gezondheidstest?
Je hebt maar n lichaam en dus ben je er zuinig op, toch? Je denkt dat alles wel goed is, je voelt niets en hebt nooit ergens last van, maar soms bekruipt je toch zon gevoel van: wat als ik nou toch?
Je regelmatig even laten nakijken kan je helpen om gezond te blijven en, wat misschien nog wel veel belangrijker is, je een gerust gevoel geven. De Care for Women specialiste biedt vrouwen en mannen een speciale check aan gericht op indicaties zoals hart- en vaatziekte, borstkanker, longziekten, overgewicht, botontkalking en suikerziekte.

Tijdens de gezondheidstest wordt uw bloedsuiker, cholesterolgehalte, BMI, bloeddruk en longfunctie gemeten en krijgt u een voeding- en leefstijladvies mee. De uitslagen krijg je direct en zullen ook worden besproken. Er is dan ook voldoende tijd voor je vragen zodat je weet wat je met de uitslagen kan doen.
In veel gevallen vergoeden de zorgverzekeraars de kosten van de gezondheidstest, dit is afhankelijk van uw zorgverzekering, u heeft dan geen verwijsbrief nodig van de huisarts.

Informatie
Voor meer informatie kunt u terecht op bovenstaand telefoonnummer of e-mailadres, ook kunt u informatie hierover of overige informatie vinden op onze website www.omring.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Poll:
Restafval betalen per hoeveelheid per huishouden:
Goed plan
Slecht plan
  
Occasions
Volkswagen Touareg Youngtimer bijtelling vriendelijk
€ 6.495,-

Te koop BMW Cabrio 323Ci Executive Youngtimer
€ 7.950,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Grote haven Den Oever - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...