Jubileumconcert Bright Singing in Middenmeer
Uitgegeven op 12-11-2014 om 20:39  |  link  |  bewaar  |  print

MIDDENMEER - Het gemengde zangkoor Bright Singing uit de Wieringermeer geeft op vrijdag 21 november een concert ter ere van het 5-jarig bestaan. Het lustrumconcert vindt plaats in de Ontmoetingskerk , Prof. ter Veenweg 4 in Middenmeer en begint om 20.00 uur.Het koor Bright Singing bestaat uit ongeveer 70 leden uit de Wieringermeer en ruime omgeving. Voorzitter Piet Geertsma heeft het koor in 2009 opgericht in de overtuiging dat er behoefte zou zijn aan een ongebonden koor. Het bleek een schot in de roos. Er is duidelijk behoefte aan een koor met een breed repertoire. Elke dinsdagavond wordt er gerepeteerd in de Ontmoetingskerk in Middenmeer. Het koor wordt regelmatig gevraagd op te treden in andere plaatsen, meestal wordt daar gehoor aan gegeven. Want: de koorleden laten graag anderen genieten van mooie muziek! Op vrijdag 21 november zal het koor met volle overtuiging herkenbare evergreens, musicalmelodieŽn en jazzy songs ten gehore brengen. Het repertoire is groot, zowel Beethoven- als Beatlesklanken zullen te horen zijn op 21 november. Soms zijn de songs op verrassende wijze bewerkt door de vaste dirigent, Wim Broer. Het programma is inmiddels in elkaar gezet, en zal zeker ook een aantal leuke muzikale verrassingselementen bevatten. Het koor beschikt over een paar goede solisten, en heeft voor enkele nummers hulp ingeroepen van twee jonge talentjes, n.l. Jana van Vilsteren en Lauri van Soesbergen. Tijdens het zingen van het veelzijdige repertoire wordt het koor elke week begeleid door de vaste pianist Gert Jan Weel. Ook op de jubileumavond is hij een vast baken voor het koor. De dirigent van de avond is, zoals altijd, Wim Broer uit Andijk.
Het belooft een avond vol mooie klanken te worden, waarbij niet alleen de toehoorders, maar ook de koorleden zullen genieten van wat muziek te bieden heeft!
Voor kaarten van dit concert kan men terecht bij kapsalon Immink, Brugstraat 3 in Middenmeer (0227- 501673) en bij koorlid Iet van der Laan, van Eckstraat 28 te Wieringerwerf (0227- 602383). Een kaart kost 7 euro en is ook bestemd voor 1 consumptie. Kaarten kunnen eventueel ook besteld worden via het e- mailadres van het koor: secretaris.bright.singing@ziggo.nl
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Restafval betalen per hoeveelheid per huishouden:
Goed plan
Slecht plan
  
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Aspiration
€ 11.245,-

Te koop BMW Cabrio 323Ci Executive Youngtimer
€ 7.950,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Pieter Wigbout en Dieuwertje Kok - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...