Lions bierproeverij in De Harmonie
Uitgegeven op 11-11-2014 om 11:42  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Lionsclub Wieringermeer en omstreken organiseert op zondag 23 november a.s. een groots opgezette bierproeverij. Er komen in ieder geval acht brouwers met hun speciale bieren naar de Harmonie in Hippolytushoef. Met nog eens drie andere brouwerijen is men nog in onderhandeling zodat het totaal wel over tien kan komen.Over het doel van deze rijk gevarieerde bierproeverij is de LC Club duidelijk. De van 12.00 uur tot 19.00 uur durende happening is natuurlijk bedoeld om fondsen te werven die aangewend worden voor goede doelen. Dat daarnaast het ontmoeten van vrienden en bekenden eveneens belangrijk is wordt nog eens extra onderstreept. “ We zijn ontzettend blij dat we een samenwerkingsvorm met de Harmonie hebben kunnen vinden. Mark van Elselo heeft de ruimte beschikbaar gesteld om onze ideeën ten uitvoer te brengen en we hopen dan ook dat we zo’n 350 gasten mogen verwelkomen” aldus Arthur Wigbout van de LC Wieringermeer e.o.. Gekozen is voor een eenvoudig concept waar zowel bezoekers als brouwerijen goed mee uit de voeten kunnen. De toegang tot het evenement Bedraagt € 20,-- per deelnemer. Hiervoor ontvangt de bezoeker een Lions bierglas met daarbij vijf munten. Met de munten kan men een keus maken uit de meest bijzondere bieren die voornamelijk in Noord Holland gebrouwen worden. Enkele namen van deelnemende brouwerijen die ze inmiddels kunnen prijsgeven zijn; Brouwerij De Vriendschap, Sanctia Dalberti, De Naeckte Brouwers, Brouwerij Dampegheest en Brouwerij Wispe.
Daarnaast komt Bierhemel diverse bieren schenken, waaronder Vriendenbier van de tap. De LC club is verrast over het grote aantal brouwerijen en de speciale bieren.
Voor elk biertje dat verkocht wordt ontvangen de Lions een bedrag. Indien men de smaak goed te pakken heeft kunnen er ook extra munten gekocht worden zowel voor bier als voor een van de lekkere broodjes met iets van de barbecue. Niet gebruikte munten kunnen altijd weer ingewisseld worden al hoopt de LC natuurlijk dat men deze munten vervolgens schenkt ten behoeve van het goede doelen fonds. De kaarten zijn vanaf 12.00 uur verkrijgbaar aan de zaal van Café de Harmonie, Kerkplein 1 te Hippolytushoef.
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
Poll:
De Wieringer Kermis
Ging door , daarvoor hulde aan de organisatie.
Had voor mij niet gehoeven.
  
Occasions
Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 9.750,-

Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Heldersestraat Hippolytushoef - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...