Tonegido tevreden ondanks nederlaag
Uitgegeven op 09-11-2014 om 21:28  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Ondanks dat er een nederlaag werd geleden op eigen veld tegen de koploper CSV Meervogels uit Akersloot, is de coach van de mannen van Tonegido/Kleine Sluis toch een redelijk tevreden man. De handballers uit Hippolytushoef werden anders dan de uitslag doet vermoeden 23 - 28 niet weggespeeld, in tegendeel.

Het grootste gedeelte van de wedstrijd waren ze gelijkwaardig aan de tegenstander, die de ranglijst aanvoert met nog geen enkel verliespunt. ,,We zijn aan een serie goede wedstrijden bezig en ik zie het team elke week een stukje beter worden, aldus de coach. De eerste helft begon Tonegido met goed en verzorgd handbal en drukte dat direct uit in doelpunten. Tot aan de 12-11 ging het gelijk op. Op dat moment kreeg Gijs Bakker een ongelukkige tik op zn neus en moest hij naar de kant om verzorgd te worden. Tijdens deze verzorging liepen de mannen uit Akersloot uit naar 14-17 en dat was ook de ruststand.

Na de rust pakte Tonegido/Kleine Sluis in tegenstelling tot voorgaande wedstrijden de draad gelijk goed op. Er werd hard gewerkt en de achterstand werd recht gezet 21-21.
Met nog 10 minuten op de klok begonnen de heren van CSV met hun eindoffensief. Mede doordat Tonegido/Kleine Sluis twee midden opbouwers miste (Stefan Baars had verplichtingen als coach, en Auke Hiemstra raakte in het begin van de wedstrijd geblesseerd) en daardoor niet genoeg kon wisselen, vloeiden de krachten bij de mannen uit Hippolytushoef. Zo kon CSV in de eindfase weglopen naar 23 - 28.
,,Jammer dat we hier verliezen, maar vooruitkijkend naar volgende week tegen VZV ben ik een tevreden coach en vol vertrouwen op een goede afloop, zei coach Arjan Slaghekke. ,,We maken als groep nog steeds stappen vooruit en we staan als n team te spelen. We doen voor niemand onder, ze moeten allemaal rekening houden met ons.

Scores: Sietse Bakker 7x, Gijs Bakker 6x, Stefan Idema 4x, Maikel Baars 2x, Niels Borst 1x, Marijn Arends 1x, Senne Hiemstra 1x, Auke Hiemstra 1x
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
(advertentie)
Poll:
Restafval betalen per hoeveelheid per huishouden:
Goed plan
Slecht plan
  
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 12.745,-

Toyota Prius Hybrid Executive
€ 10.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Molen de Hoop - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...